Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi ve devami

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fifii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
1.297
1.591
83
30
Merhaba arkadaslar, ben bu ay ilk defa femara kullandim ve 11. Gun 2 tane yumurtam gelismisti 22 mm ve 21 mm. Yani 05 temmuz catlatma ignesi yapti doktorum. 8 temmuz tekrar kontrole gittigimde soldaki cok guzel catlamis dedi ve 21. Gunde progesteron degerime bakmak istedi ve onun degeride 23,49 cikti. Doktorum cok guzel degerinde dedi. Pazartesine kadar beklicez bakalimm. Bu sekilde deneyimi olan ve hamile kalan varmi acabaa cok heycanliyimm

Merak ettim hamilemisiniz acaba bende aynı şekilde 5 gün kullandım adetimden hesaplayarak bugün benimde 11. Günüm 22 cm yumurtam olmuş çatlatma iğnesi oldum sizin sonucunuzu merak ettim hamilesiniz sonuca bakılırsa hayırlı olsun üst üstemi değerlendirdiniz günleri 2 günde 1 mi acaba

malesef bu ay olmadi canim adet oldum gecenlerde, tekrar femaraya baslatti doktorum bu sefer adetin 2. Gunu sabah aksam iciyorum 5 gun. Yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktorum. Catlatma ignesinden 36 saat sonrasini degerlendirdik biz. Sizin doktor ne onderdi? InsaAllah seninki tutar bu ay ilk deneme mii bu sekilde?

Okudukça morelim bozuluyor allahım nolur hepimize mucizeni yaşat şu adeti görmeyelim artık hayırlısıyla sebebi bebekten dolayı olannnn bende acayip gerginim iğneyi vurulalı 4. Günüm adetime kalmış 6 gün offf offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…