Çatlatma iğnesi ve 1 günlük adet gecikmesi

unalerdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
22
-2
26
Merhabalar. Ben kısaca sormak istiyorum . Femara kullanıp çatlama iğnesi vurulduğum ikinci ayım. İlk denemem olumsuz sonuçlandı. Bu ay bir gün adetim gecikti. Adet belirtim yok.beyaz bir akıntı geliyor Ara ara okadar. Geçen ay tam günümde adet oldum ve o gün ağrım oldu . Bu şekilde ağrısız belirtisiz hamile kalmış olabilir miyim

Merhaba, test yapın ve sonucu söyleyin merak ettimm. Bende femara+ovitrella kullandım 1 hafta var adetime

1güne bakarak bişey söylenemez geçen ay gününde adet olup bu ay olmaması bi işaret değil maalesef. Hatta yüzde80 gecikme oluyor çünkü hormon ilaçları vucudun dengesini bozuyor. Benm adetim 20.günü gelmişti yani 6gün gecikmeyle .. gayet normal yani. 14.günden sonra test yapıp emin olablrsnz

Merhabalar. Ben kısaca sormak istiyorum . Femara kullanıp çatlama iğnesi vurulduğum ikinci ayım. İlk denemem olumsuz sonuçlandı. Bu ay bir gün adetim gecikti. Adet belirtim yok.beyaz bir akıntı geliyor Ara ara okadar. Geçen ay tam günümde adet oldum ve o gün ağrım oldu . Bu şekilde ağrısız belirtisiz hamile kalmış olabilir miyim
Merhaba kan testi verdiniz mi sonucunuz ne oldu acaba

X