• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonunda 36. Saatte birliktelik mi olmalı yoksa 36 sona erdiğinde yani catlamadan önce sperm icerde hazır mi beklemeli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Arkadaşlar,bu konuyu merak ediyorum yardımcı olabilecek var mi? Yani 36. Saatin dolduğunda boşalma örneğin 5-10 dk once olmus mu olmali yoksa tam catlama olduktan sonra mi boşalma olmalı. Bilen var mi?

Sıcak sıcak beklesin 🤣🤣 ayy gülesim geldi kusura bakmayın.
bence siz 36.saatte ilişki olsun diye düşünerek yapın. Zaten sperm sanırım 24 saat duruyormuş öyle duymuştum

İnşallah bebişim. İnşallah sende iyi bi doktora denk gelmişindir 🌷
Bu kez doktorum iyi yılların doktoru. Ama ocak 21 de tup bebek merkezinde randevumuz var tekrar gereken tetkikler yapılacak aşılama düşünüyoruz doktorum da demişti hayirlisi inşallah

Bu kez doktorum iyi yılların doktoru. Ama ocak 21 de tup bebek merkezinde randevumuz var tekrar gereken tetkikler yapılacak aşılama düşünüyoruz doktorum da demişti hayirlisi inşallah
İnşallah sen ve sen gibi bekleyen herkes güzel haberler alır 😇🥰

Yaaa benimki üstüne bastıra bastıra 36.saat dedi ve hangi saate denk geldiğini bile söyledi 🤣
Benimde oyle , o yuzden sormak istedim. 13 . 10 da çatlayacak yarin, o saate birliktelik olmus mu olsun yoksa catladiktan sonra mi bosalma olsun bunu netlestiremiyorum

Benimde oyle , o yuzden sormak istedim. 13 . 10 da çatlayacak yarin, o saate birliktelik olmus mu olsun yoksa catladiktan sonra mi bosalma olsun bunu netlestiremiyorum
13:10 mu demek istediniz. O zaman siz 13te başlayın 🤭
Bide bu kadar ince eleyip sık dokuyup stres yapmayın derim.

Kızlar merhaba devlet hastanesinde yumurtamı ölçemeye gittim Klomen kullanmıştım.
15. günüm bugün 13 milim hala yumurtam ben daha büyüğüm bugünden sonra bilmiyorum

Back
X