Benim de 14.gunim ama ağrım yok negatif benimdeMerhaba… çatlatma iğnesi olalı 15.günüm, 14.gün idrarda gebelik testim negatifti. 3-4 gündür kasık ağrılarım oluyor. İğneden 14 gün sonra adet olunur deniliyor ama ben olmadım. Kendi adet günüme de 4 gün var. Kasık ağrısının hamilelikle bi alakası var mıdır? Kan testi vermedim hiç
Merhabalar, hangi gebelik testini yaptınız? Erken olanı mi normal olanı mi? Benim de bugün 14. Günüm adet olmadım ama gün içinde iki kere anlık kasik ağrısı oldu. Gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Sadece meme ucu ağrısı var. Yarın yani 15.gunu erken gebelik( adet öncesi testlerden ) testi yaparsam çıkar mı ?Benim de 14.gunim ama ağrım yok negatif benimde
Hiç fark etmiyor normal test yap varsa çıkar benim bu üçüncü denemem olacak..klomende 3.gunum bu sefer inşallah olur...ilk 2 denemem adet belirtisinden 2 gün sonra adet oldumMerhabalar, hangi gebelik testini yaptınız? Erken olanı mi normal olanı mi? Benim de bugün 14. Günüm adet olmadım ama gün içinde iki kere anlık kasik ağrısı oldu. Gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Sadece meme ucu ağrısı var. Yarın yani 15.gunu erken gebelik( adet öncesi testlerden ) testi yaparsam çıkar mı ?
Evet çıkar yap. Ben 14.gun de yaptım hep çıkmadı silik bile çıkmadıMerhabalar, hangi gebelik testini yaptınız? Erken olanı mi normal olanı mi? Benim de bugün 14. Günüm adet olmadım ama gün içinde iki kere anlık kasik ağrısı oldu. Gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Sadece meme ucu ağrısı var. Yarın yani 15.gunu erken gebelik( adet öncesi testlerden ) testi yaparsam çıkar mı ?
Ben yanlış hesaplamisim sanırım. 10 Haziran da yaptı ignemi doktor. Bugün 16.gun hala adet olmadım. Bugün gebelik testi alacağım. Umarım hayal kırıklığına uğramamEvet çıkar yap. Ben 14.gun de yaptım hep çıkmadı silik bile çıkmadı
Normal test yaptimMerhabalar, hangi gebelik testini yaptınız? Erken olanı mi normal olanı mi? Benim de bugün 14. Günüm adet olmadım ama gün içinde iki kere anlık kasik ağrısı oldu. Gebeliğe dair hiçbir belirtim yok. Sadece meme ucu ağrısı var. Yarın yani 15.gunu erken gebelik( adet öncesi testlerden ) testi yaparsam çıkar mı ?
Kaçıncı denemenBen yanlış hesaplamisim sanırım. 10 Haziran da yaptı ignemi doktor. Bugün 16.gun hala adet olmadım. Bugün gebelik testi alacağım. Umarım hayal kırıklığına uğramam
Ben 17.gun adet oldumBen yanlış hesaplamisim sanırım. 10 Haziran da yaptı ignemi doktor. Bugün 16.gun hala adet olmadım. Bugün gebelik testi alacağım. Umarım hayal kırıklığına uğramam
Şimdi doktoruma yazdım. Cumaya kadar adet gormezsen yapalım testi diyor. Bu kadar gecikebiliyor mu gerçekten.Ben 17.gun adet oldum
İlk defa çatlatma iğnesi oldum.Normal test yaptim
Kaçıncı denemen
Seninde yumurta catlamama sorunu mu vardiİlk defa çatlatma iğnesi oldum.
Ağır pcos luyum ben 7 ayda bir adet oluyorum, normalde yumurtam da buyumuyodu. Femarayla adetimin 15.gunu iki tane 16 mm yumurta oluyodu. Klomenle 14.gunu 18mm bı tane olmuştu onda da duphastan vermişti doktor tabi mantar enfeksiyonu kaptım olmadı. En son Klomen ve MFK ürünlerini birlikte kullandım adetimin 9.gunu 21 mm bir tane yumurtam olmuştu. 10 Haziran'da catlatma iğnesi yaptı(ilk defa) Etkilerini hissettim. Akşamı gaz sancısı vs. 36 saat sonra sağlı sollu kasik ağrıları başladı. Kasik ağrılarım çok dengesiz bir gün var bir gün yok bazen günde iki üç defa adet sancısı giriyor. Bugün adet sancim olmadı fakat dün ve ondan önceki gün adet sancilarim oldu.simdi tuvalete gitsem kesin kan gelir diye düşündüm ama yok.Seninde yumurta catlamama sorunu mu vardi
Test yap hemen sonuç çıkacaktır.ben iğneyi vurduktan sonra o yumurtlama sancısını hissetmiyorum bu defa ovulasyon testi ile takip edicemAg
Ağır pcos luyum ben 7 ayda bir adet oluyorum, normalde yumurtam da buyumuyodu. Femarayla adetimin 15.gunu iki tane 16 mm yumurta oluyodu. Klomenle 14.gunu 18mm bı tane olmuştu onda da duphastan vermişti doktor tabi mantar enfeksiyonu kaptım olmadı. En son Klomen ve MFK ürünlerini birlikte kullandım adetimin 9.gunu 21 mm bir tane yumurtam olmuştu. 10 Haziran'da catlatma iğnesi yaptı(ilk defa) Etkilerini hissettim. Akşamı gaz sancısı vs. 36 saat sonra sağlı sollu kasik ağrıları başladı. Kasik ağrılarım çok dengesiz bir gün var bir gün yok bazen günde iki üç defa adet sancısı giriyor. Bugün adet sancim olmadı fakat dün ve ondan önceki gün adet sancilarim oldu.simdi tuvalete gitsem kesin kan gelir diye düşündüm ama yok.
Test yaptın miAg
Ağır pcos luyum ben 7 ayda bir adet oluyorum, normalde yumurtam da buyumuyodu. Femarayla adetimin 15.gunu iki tane 16 mm yumurta oluyodu. Klomenle 14.gunu 18mm bı tane olmuştu onda da duphastan vermişti doktor tabi mantar enfeksiyonu kaptım olmadı. En son Klomen ve MFK ürünlerini birlikte kullandım adetimin 9.gunu 21 mm bir tane yumurtam olmuştu. 10 Haziran'da catlatma iğnesi yaptı(ilk defa) Etkilerini hissettim. Akşamı gaz sancısı vs. 36 saat sonra sağlı sollu kasik ağrıları başladı. Kasik ağrılarım çok dengesiz bir gün var bir gün yok bazen günde iki üç defa adet sancısı giriyor. Bugün adet sancim olmadı fakat dün ve ondan önceki gün adet sancilarim oldu.simdi tuvalete gitsem kesin kan gelir diye düşündüm ama yok.
Sabah normal test yaptım negatif çıktıTest yaptın mi
Moralini bozma ilk denemen negatifse yokttur .(ben ilk denemem de 24.gunde adet oldum 2.deneme de 17.sinde oldum bu üçüncü inşallah 9 ay boyunca olmam))Sabah normal test yaptım negatif çıktıama adette olmadım daha
Hala olmadım. Büyük ihtimalle dediğin gibidir. Çünkü bazen tarlusalin paketi bittikten on gün sonra adet görüyorum. İnşallah olmazsın 9 ay. Allah gönlüne göre versinMoralini bozma ilk denemen negatifse yokttur .(ben ilk denemem de 24.gunde adet oldum 2.deneme de 17.sinde oldum bu üçüncü inşallah 9 ay boyunca olmam))
Sağol canım benim senindeHala olmadım. Büyük ihtimalle dediğin gibidir. Çünkü bazen tarlusalin paketi bittikten on gün sonra adet görüyorum. İnşallah olmazsın 9 ay. Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?