Hmm anladım teşekkür ederim ya kasık ağrısı falan olmayınca acaba normal değil mi diye düşündümBu yazdıklarınızın hepsi iğnenin etkisinden diye biliyorum. Herkeste aynı etki olmaz herkesin belirtileri farklıdır. Bende de mesela hiç gögüs hassasiyeti, akıntı vs olmadı.
İkinci defa bu iğneyi kullandım ilkinde aşırı gaz problemim vardı normal dışıydı zaten iğne etkisi geçince bu sorun da kalmadı. Bu ay vuruldugumda da biraz gaz durumu oldu ama ilki kadar değil başka bir belirtim yok sayılır ufak tefek kasık hareketlenmeleri haricinde
Bünyesel farklılıklar. Belirtisiz olupta hamile kalanları, belirti olupta hamile kalan da kalmayanları da okudum bu formda. Beklemek gerekiyor bu süreçteHmm anladım teşekkür ederim ya kasık ağrısı falan olmayınca acaba normal değil mi diye düşündüm
HaklısınızBünyesel farklılıklar. Belirtisiz olupta hamile kalanları, belirti olupta hamile kalan da kalmayanları da okudum bu formda. Beklemek gerekiyor bu süreçte
Evet canım genelde 9-10 günde iğne etkisi geçer ve testler negatif çıkar 2-3 gün sonra testi tekrarla inşallah pozitife dönerbirşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi
yaaa canımsınnnn inşaaalaaah Allahımmm büyükkk sana kastamonudan hediye göndericeemmm :) eğerrrr pozitfe döenrsem moral verdin tesekkur ederimmEvet canım genelde 9-10 günde iğne etkisi geçer ve testler negatif çıkar 2-3 gün sonra testi tekrarla inşallah pozitife döner
Canım benimyaaa canımsınnnn inşaaalaaah Allahımmm büyükkk sana kastamonudan hediye göndericeemmm :) eğerrrr pozitfe döenrsem moral verdin tesekkur ederimm
23 kasımda iğnemi oldum 36 . saatte 24 kasım aksam 9 da ve sonra her gün ilişki oldu 3 gün boyuncaCanım benimhepimiz evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin ne zaman iğne oldun ?
Pazartesi tekrar test yap canım o zaman 12.gün varsa net çıkıyor23 kasımda iğnemi oldum 36 . saatte 24 kasım aksam 9 da ve sonra her gün ilişki oldu 3 gün boyunca
tamam mutlaka haberdar edicem seni pazartesi test sabah erkendne yapıcammm :)Pazartesi tekrar test yap canım o zaman 12.gün varsa net çıkıyorbende 26 Kasım’da iğne vuruldum beklemedeyim şu an
İnşallah güzel haberi verirsin canımtamam mutlaka haberdar edicem seni pazartesi test sabah erkendne yapıcammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?