Kızlar merhaba Cuma günü akşam ovitrelle vuruldum pazar günü sabah değerlendirdik doktorumun dediği gibi.Okuyorum herkeste kasık ağrısı göğüs hassasiyeti vb oluyo ama bende sadece ara ara akıntı cumartesi sabah ve bugün sabah ek olarak beyaz akıntı ve bel ağrısı var neden acaba veya normal bi durum mu ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma İğnesi Sonrası
- Konu Sahibi birisi111
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatmaiğnesi ovitrelle
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2020
- 1.431
- 1.085
- 83
- 32
Bu yazdıklarınızın hepsi iğnenin etkisinden diye biliyorum. Herkeste aynı etki olmaz herkesin belirtileri farklıdır. Bende de mesela hiç gögüs hassasiyeti, akıntı vs olmadı.
İkinci defa bu iğneyi kullandım ilkinde aşırı gaz problemim vardı normal dışıydı zaten iğne etkisi geçince bu sorun da kalmadı. Bu ay vuruldugumda da biraz gaz durumu oldu ama ilki kadar değil başka bir belirtim yok sayılır ufak tefek kasık hareketlenmeleri haricinde
İkinci defa bu iğneyi kullandım ilkinde aşırı gaz problemim vardı normal dışıydı zaten iğne etkisi geçince bu sorun da kalmadı. Bu ay vuruldugumda da biraz gaz durumu oldu ama ilki kadar değil başka bir belirtim yok sayılır ufak tefek kasık hareketlenmeleri haricinde
Hmm anladım teşekkür ederim ya kasık ağrısı falan olmayınca acaba normal değil mi diye düşündümBu yazdıklarınızın hepsi iğnenin etkisinden diye biliyorum. Herkeste aynı etki olmaz herkesin belirtileri farklıdır. Bende de mesela hiç gögüs hassasiyeti, akıntı vs olmadı.
- 17 Aralık 2020
- 1.431
- 1.085
- 83
- 32
Bünyesel farklılıklar. Belirtisiz olupta hamile kalanları, belirti olupta hamile kalan da kalmayanları da okudum bu formda. Beklemek gerekiyor bu süreçteHmm anladım teşekkür ederim ya kasık ağrısı falan olmayınca acaba normal değil mi diye düşündüm
HaklısınızBünyesel farklılıklar. Belirtisiz olupta hamile kalanları, belirti olupta hamile kalan da kalmayanları da okudum bu formda. Beklemek gerekiyor bu süreçte
- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30
- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
Evet canım genelde 9-10 günde iğne etkisi geçer ve testler negatif çıkar 2-3 gün sonra testi tekrarla inşallah pozitife dönerbirşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi
- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30
yaaa canımsınnnn inşaaalaaah Allahımmm büyükkk sana kastamonudan hediye göndericeemmm :) eğerrrr pozitfe döenrsem moral verdin tesekkur ederimmEvet canım genelde 9-10 günde iğne etkisi geçer ve testler negatif çıkar 2-3 gün sonra testi tekrarla inşallah pozitife döner
- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
Canım benim hepimiz evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin ne zaman iğne oldun ?yaaa canımsınnnn inşaaalaaah Allahımmm büyükkk sana kastamonudan hediye göndericeemmm :) eğerrrr pozitfe döenrsem moral verdin tesekkur ederimm
- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30
23 kasımda iğnemi oldum 36 . saatte 24 kasım aksam 9 da ve sonra her gün ilişki oldu 3 gün boyuncaCanım benim hepimiz evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin ne zaman iğne oldun ?
- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
Pazartesi tekrar test yap canım o zaman 12.gün varsa net çıkıyor bende 26 Kasım’da iğne vuruldum beklemedeyim şu an23 kasımda iğnemi oldum 36 . saatte 24 kasım aksam 9 da ve sonra her gün ilişki oldu 3 gün boyunca
- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30
tamam mutlaka haberdar edicem seni pazartesi test sabah erkendne yapıcammm :)Pazartesi tekrar test yap canım o zaman 12.gün varsa net çıkıyor bende 26 Kasım’da iğne vuruldum beklemedeyim şu an
- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
İnşallah güzel haberi verirsin canımtamam mutlaka haberdar edicem seni pazartesi test sabah erkendne yapıcammm :)
- 18 Temmuz 2022
- 109
- 41
- 28
- 30