Doktorunuzla gorustunuz mu?çatlatma iğnesi olduktan 10 gün sonra kanama başladı ama hafif oluyor. adet günüme daha 8 gün var ciddi bişi olmasından korkuyorum
Merhabalar, ben de 10 Haziran da çatlatma ignemi oldum göbekten. Bugün 7.gunum fakat mide bulantısı,göğüs hassasiyeti gibi belirtiler yok iki gündür sadece kasık ağrısı var ve ateşimi olcuyorum her sabah yataktan kalkmadan 36,8-36,9 çıkıyor. İğnenin yan etkisi mıdır acaba bu ateş?
Merhaba, gaz ve siskinlik iğneyi vuruldugum gün olmuştu çok fenaydı. Haziranın 3 nde vurulduysan sonucunun belli olması gerekiyor. Yaptın mı test veya adet oldun mu?Bende haziranın 3 iğne oldum. Bende göğüs ağrısı kasık ağrısl sanki gaz varmış gibi ağrıda oluyor. bazen bel ağırısı oluyor . Birde ateş basması galiba iğneden dolayı.
Aynen bendede öyle bi ağrı oldu . İdrar testi yaptım ayın 18 i yani doktor 14c ü gün test yap dedi yaptım negatif çıktl sora bi kaç saat sonra silik çizgiye dönüştü . Testmi yanlıştı yoksa kuruyup iz mi yaptı anlamadım. Sonra dayanamıyıp test yaptım 16 cı günü öğlen yani bu gün (genellikle sabahları yapılması gerekiyor ama öğlen ysptım silik çizgi çıkmadı yani birşey çıkmadı . Ateş basması oluyor ama regl daha olmadlm. Kan testi yaptırmadm korkuyorumMerhaba, gaz ve siskinlik iğneyi vuruldugum gün olmuştu çok fenaydı. Haziranın 3 nde vurulduysan sonucunun belli olması gerekiyor. Yaptın mı test veya adet oldun mu?
Kan testi yaptırman gerekiyor. Ben olsam dayanamazdim yapardim kan testiniAynen bendede öyle bi ağrı oldu . İdrar testi yaptım ayın 18 i yani doktor 14c ü gün test yap dedi yaptım negatif çıktl sora bi kaç saat sonra silik çizgiye dönüştü . Testmi yanlıştı yoksa kuruyup iz mi yaptı anlamadım. Sonra dayanamıyıp test yaptım 16 cı günü öğlen yani bu gün (genellikle sabahları yapılması gerekiyor ama öğlen ysptım silik çizgi çıkmadı yani birşey çıkmadı . Ateş basması oluyor ama regl daha olmadlm. Kan testi yaptırmadm korkuyorum
Kan testinde çıkmaz diye korkuyorum yoksa yapardımKan testi yaptırman gerekiyor. Ben olsam dayanamazdim yapardim kan testini
Beta HCG hormonu ilk kana geciyor sonra idrara geçiyor. Varsa çıkar her turlu.Gidip gorunmen lazım doktora.Kan testinde çıkmaz diye korkuyorum yoksa yapardım