• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

zeycan123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
9
1
1
26
Merhabalar, yeni üye oldum.
Şubat ayında catlatma ignesi + duphaston kullandım. 18 gün sonra adet gördüm 2 gün sonrası kahverengi leke olarak 2 3 gün daha devam etti normal dongumden çok çok az oldu.
Bu ay ise kaşık bölgemde gerginlik vardı ve batmalar hafif ağrılar başladı özellikle bugün ağır kaldırdım ve sonrasında agri bir tık daha fazla oldu. Akintim beyaz sari kremsi bi şekilde gebelik olabilir mi veya üstüne gorme olabilir mi ?

Şubat ayında catlatma ignesi + duphaston kullandım. 18 gün sonra adet gördüm 2 gün sonrası kahverengi leke olarak 2 3 gün daha devam etti normal dongumden çok çok az oldu.
Bu ay ise kaşık bölgemde gerginlik vardı ve batmalar hafif ağrılar başladı özellikle bugün ağır kaldırdım ve sonrasında agri bir tık daha fazla oldu. Akintim beyaz sari kremsi bi şekilde gebelik olabilir mi veya üstüne gorme olabilir mi ?
merhaba hamilelik varmı ?

Bende dün yaptım ilk test ,bugunde mavili olanı yaptım. Dun daha silikti sanırım.mavili artı Med test daha hassas 😱yarın sabah yapcam bakalım

Eklentiler

• IMG_20220329_065521.jpg
    IMG_20220329_065521.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20220329_065500.jpg
    IMG_20220329_065500.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba ben malesef regl oldum sizde durumlar nasıl ve dün akşam resmen karnımın içinde bir şey tak etti koptu veya yerine mi geldi bilmiyorum agri vardı ve öyle olduğunda kesildi o hissin olduğu yerde hassasiyet var acaba bi bilginiz varmı
Ne zaman iğne oldun canım /?
Ala ala neden acaba ya bir doktoea mi gorunsen ?
Benimde bugün 12gun.kan verdim test silik diye ama 3,5 çıktı 🤢🤢

Bende çatlatma iğnesi oldum 1 hafta sonra kasık ağrım oldu acile gittik doktor beta hcg yaptı sonuç 10.33 ama iğne etkisi olabilir diyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı

Ne zaman iğne oldun canım /?
Ala ala neden acaba ya bir doktoea mi gorunsen ?
Benimde bugün 12gun.kan verdim test silik diye ama 3,5 çıktı 🤢🤢
Bende çatlatma iğnesi oldum 1 hafta sonra kasık ağrım oldu acile gittik doktor beta hcg yaptı sonuç 10.33 ama iğne etkisi olabilir diyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı

Canimm.igne etkisi olabilir. Ama yeni bir gebelikte olabilir.
12.. 13 gün idrar testi yapıp tekrar kan verebilirsin

Dün akşam ve bu sabah karın ağrım oldu ishalim var acaba bu belirti midir artık herşeyden bişey çıkarır oldum. İnşallah vardır 🤲🤲
Bana doktorum 2 hafta sonra etkisi geçer önceki testler yanıltır demişti belirtiler de iğneden dolayı olabilir mis

Bana doktorum 2 hafta sonra etkisi geçer önceki testler yanıltır demişti belirtiler de iğneden dolayı olabilir mis
Doğru söylüyor bence de doktor. Çünkü ben şuan o kadar belirti de yaşamıyorum. Test verdim yarın öğlen çıkar sonucum bakalım hayırlısı nasip olsun inşallah

Back