• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnsu33

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
38
20
8
31
Kizlar merhaba bugun ignemin 9.gunu dayanamayp test yaptm sabah silik cizgi yok denecek azliktaydi simdi yine yaptm biraz daha koyulasmis boyle yasayan ve gebe kalaniniz varmi:(

Kizlar merhaba bugun ignemin 9.gunu dayanamayp test yaptm sabah silik cizgi yok denecek azliktaydi simdi yine yaptm biraz daha koyulasmis boyle yasayan ve gebe kalaniniz varmi:KK43:
Belli olmaz 9 cinci günde ama 15 gün sonra tam net belli olur

benimde 6. gün zaman geçmiyor ama korkuyormda test yapmaya

Erken yapmışsın kuzum 14. Gün yapmalısın biliyorum beklemek zor ama öncesi hep yanlış çıkarıyo en bet 14. Gün

Canim haklısın aslında ama dun yaptigim testler daha silikti bugunkiler daha koyu bu bir isaret olabilirmi
Olabilir tabii dikkat et kendine ben hep dayanamayıp erken test yapınca üzülmüştüm beklemek en iyisi

Kizlar merhaba bugun ignemin 9.gunu dayanamayp test yaptm sabah silik cizgi yok denecek azliktaydi simdi yine yaptm biraz daha koyulasmis boyle yasayan ve gebe kalaniniz varmi:KK43:
14-15. güne kadar hep pozitif gösterir kimisinin 20 güne kadar sürüyor. en net sonuç 19.20 gün sonra alınabilir

9.gun test için çok erken, 14. Günde yapmani öneririm. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back