Catlatma ignesi sonrasi yardimm

Aseyal2016

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
90
32
8
41
kizlar catlatma ignemi oldum bekliyorum .. yardim edin noluuuur.. 15subatta ignemi oldumm.. adet gunum 29ocak.. catlatma ignesinden 12gun sonra idrar testii silik cikti.. cok silik ama.. igne etkisi diolar burda.. sizce oyle mi.. yapan test? Hamile olan var mi

Mrb cnm ben iğneden 11 gün sonra yapmıştım ikinci çizgi çıkmamıştı ve gebe değilim yarın yada öbür gün tekrar dene bence o zaman emin olabilirsin inş gönlüne göre olur herşey

Mrb cnm ben iğneden 11 gün sonra yapmıştım ikinci çizgi çıkmamıştı ve gebe değilim yarın yada öbür gün tekrar dene bence o zaman emin olabilirsin inş gönlüne göre olur herşey
Canimm bnmm insallah.. Allah yardimcimiz olsun... persembe bi daha baktiriyim ozamn..

MERHABA ARKADASLAR ARANIZ AYENI KATILDIM. BENDE CATLATMA GNESI OLDUM 3 GUN ONCE AM ADUNDEN BERI BEL AGRIIS VE ARA ARA YUMURTALIKLAIRMDA AGRI OLUYOR YUMURTAM CATLADIMI CATLAMADIMI NASIL ANLAYACAGIM YARDIM LUTFEN IGNEYLE HAMILE KALAN VARMI BEN KLOMENDEN SNRA BU IGNEYI VURDURDUM

Agri catladigina dair deniyo ama bende gecen ay ilk kez oldum cok bilmiyorum oyuzden canm..bnm doktorum kontrole cagirdi ozaman demisti catlamis diye..

HAYIRLISI BAKALIM SEN NE ZMAN KULLANDIN BELIRTIN VARMI ALLAHM INSALLA BU AYY HEPIMIZ BUTUN BEKLEYENLER OLUMLU SONUCLANDIRI YARABBIMM CUMANIN YUZU SUYU HURMETINE

HAYIRLISI BAKALIM SEN NE ZMAN KULLANDIN BELIRTIN VARMI ALLAHM INSALLA BU AYY HEPIMIZ BUTUN BEKLEYENLER OLUMLU SONUCLANDIRI YARABBIMM CUMANIN YUZU SUYU HURMETINE
Canım benim, ben femara+Catlatma kullandım.. ama adetim 3gun gecıktı adet oldum..cok sevınmıstım gecıkınce.. hatta ıgne olduktan 12 gun sonra ıdrar testı hep silik cıktı adet oldugum gun dahil.. cok sevınmıstımm, ama olmadı.. yani acele etmemek lazım ıgne etkisiylede idrarda silik cıkıyo.. ama gögsum falan hıc belirti yapmamıstı bende zatende degılmısım hamile.. buay tekrar basladık femara.. bugun son .. salı kontrolum var.. bakalım.. bu ayda olmasa ara verıcek dr.. öyle demıstı.. Rabbim herkesın yuzunu guldursun.. bı oglusum var, ama yınede ınsan üzülüyo olmayınca, bı kardesı olsaydı dıye.. kısmet hayırlısı ..

YAZARIMM TABIKI DUALARIM SIZINLE CUMAA MUBAREK GUN ALLAHMDUALARIMIZI GERI CEVIRMESIN HAYATAA HEP COK ISTEDIGIMIZ SEYLERLE SINANIYORUZ HERALDE

YAZARIMM TABIKI DUALARIM SIZINLE CUMAA MUBAREK GUN ALLAHMDUALARIMIZI GERI CEVIRMESIN HAYATAA HEP COK ISTEDIGIMIZ SEYLERLE SINANIYORUZ HERALDE
Aminn.. Kesinlikle bende ılk cocgumda cok sorun yasamıstım, aile sorunları.. bilemedim kıymetını.. tam hersey duzeldı hamileliğimin tadını cıkarıcam dıye cocuk ıstedım sımdı sorun yasıyorum ıste.. Rabbim bilir ıyısı.. hayırlısı hepımız adınaa...

Kizlaaaar benim bilgilerinize ihtiyacım var bende sorn yok ama eşimin sperm hareketliliğin de problem var bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ama 14mm ken vurdu doktorum sonra araştırdm da en az 18mm yaziyrdu benim gibi olan varmi çok korkuyrm çatmaz kiste dönuşur die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…