İğnenin etkisi 10 günde geçiyor bazen 12 gündeMerhaba
14 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 22 mm 1 tane yumurtam vardı. 18 nisanda doktor çatlamış yumurtan dedi. Dün kasık ağrım vardı acile gittim test yaptılar. Beta hcg 10 çıktı. Çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti. Sizce hamile miyim yoksa iğnenin etkisi midir?
Teşekkür ederim cevap için bende bir an umutlanmıştımİğnenin etkisi 10 günde geçiyor bazen 12 günde
Doktor pazartesi tekrar yap dedi ama 2 gün sonra yapsam çıkar mı acaba kesinİki gün sonra tekrar test yapıp yükseliyor mu diye bakabilirsiniz emin olmak için
Genelde iki günde bir artışa bakılır ama sizin iğne etkisi karışmasın diye pazartesi demiş olabilir doktorunuzDoktor pazartesi tekrar yap dedi ama 2 gün sonra yapsam çıkar mı acaba kesin
Evet olabilir ben en iyisi sabredebilirsem pazartesiyi bekleyeyimGenelde iki günde bir artışa bakılır ama sizin iğne etkisi karışmasın diye pazartesi demiş olabilir doktorunuz
Allah gönlünüze göre versinEvet olabilir ben en iyisi sabredebilirsem pazartesiyi bekleyeyim
Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahAllah gönlünüze göre versin
canımmm ne yaptın tekrar test yaptırdın mı ?Amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Dün yaptırdım ama pazar olduğu için bugün öğleden sonra çıkacak bekliyorum 2 saate çıkar sanırımcanımmm ne yaptın tekrar test yaptırdın mı ?
hadı ınsallaahhh sonucun cok guzel cıksın canımDün yaptırdım ama pazar olduğu için bugün öğleden sonra çıkacak bekliyorum 2 saate çıkar sanırım
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunhadı ınsallaahhh sonucun cok guzel cıksın canım
Bende 13 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Aramızda bir gün varMerhaba
14 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 22 mm 1 tane yumurtam vardı. 18 nisanda doktor çatlamış yumurtan dedi. Dün kasık ağrım vardı acile gittim test yaptılar. Beta hcg 10 çıktı. Çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti. Sizce hamile miyim yoksa iğnenin etkisi midir?
Benim sonucum şimdi çıktı negatifBende 13 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Aramızda bir gün var
Canim hic kafana takma bende iki defa ust uste vurdum catlatma igmesi tutmadi klomen denedim tutmadi ve kendiliginden oldu ama malesef 27. Haftada olu dogum yaptim sende hayirlisini iste hic sıkma canini ebet olur nasibi daha yok demek kiBenim sonucum şimdi çıktı negatifinşallah siz güzel haberler alırsınız
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Üzmeyin kendinizi. Bunun en temel nedeni stres. Bizde onunla başa çıkamıyoruz.Benim sonucum şimdi çıktı negatifinşallah siz güzel haberler alırsınız
Doğru söylüyorsun. 2 kez daha deneyeceğim letuyu sonra çatlatma iğnesini yine olmazsa bir kez daha tüp bebek denemeyi düşünüyorum yine olmazsa demekki nasip değilmiş diyeceğim hakkımızda hayırlısı olsunCanim hic kafana takma bende iki defa ust uste vurdum catlatma igmesi tutmadi klomen denedim tutmadi ve kendiliginden oldu ama malesef 27. Haftada olu dogum yaptim sende hayirlisini iste hic sıkma canini ebet olur nasibi daha yok demek ki
Stres gerçekten çok vardı hayatımda bu ay içinde. İnşallah bir sonraki ay içinde rabbim nasip eder. Sizin güzel haberlerinizi almayı çok isterim rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Üzmeyin kendinizi. Bunun en temel nedeni stres. Bizde onunla başa çıkamıyoruz.
Amin İnşallah güzel kardeşim. İnşallah bir sonraki ay hayırlı haberleri alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün. Gerçekten sabr çok önemli bizde 2 yıldır istiyoruz. Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese hayırlı anne hayırlı baba olmayı.Stres gerçekten çok vardı hayatımda bu ay içinde. İnşallah bir sonraki ay içinde rabbim nasip eder. Sizin güzel haberlerinizi almayı çok isterim rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?