Çatlatma iğnesi sonrası test sonucu

Gul1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
581
181
33
28
Merhaba
14 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 22 mm 1 tane yumurtam vardı. 18 nisanda doktor çatlamış yumurtan dedi. Dün kasık ağrım vardı acile gittim test yaptılar. Beta hcg 10 çıktı. Çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti. Sizce hamile miyim yoksa iğnenin etkisi midir?

Eklentiler

• Screenshot_20220421_115049_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 208
İğnenin etkisi 10 günde geçiyor bazen 12 günde

İki gün sonra tekrar test yapıp yükseliyor mu diye bakabilirsiniz emin olmak için

Doktor pazartesi tekrar yap dedi ama 2 gün sonra yapsam çıkar mı acaba kesin
Genelde iki günde bir artışa bakılır ama sizin iğne etkisi karışmasın diye pazartesi demiş olabilir doktorunuz

Bende 13 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum. Aramızda bir gün var

Benim sonucum şimdi çıktı negatif inşallah siz güzel haberler alırsınız
Canim hic kafana takma bende iki defa ust uste vurdum catlatma igmesi tutmadi klomen denedim tutmadi ve kendiliginden oldu ama malesef 27. Haftada olu dogum yaptim sende hayirlisini iste hic sıkma canini ebet olur nasibi daha yok demek ki

Canim hic kafana takma bende iki defa ust uste vurdum catlatma igmesi tutmadi klomen denedim tutmadi ve kendiliginden oldu ama malesef 27. Haftada olu dogum yaptim sende hayirlisini iste hic sıkma canini ebet olur nasibi daha yok demek ki
Doğru söylüyorsun. 2 kez daha deneyeceğim letuyu sonra çatlatma iğnesini yine olmazsa bir kez daha tüp bebek denemeyi düşünüyorum yine olmazsa demekki nasip değilmiş diyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Üzmeyin kendinizi. Bunun en temel nedeni stres. Bizde onunla başa çıkamıyoruz.
Stres gerçekten çok vardı hayatımda bu ay içinde. İnşallah bir sonraki ay içinde rabbim nasip eder. Sizin güzel haberlerinizi almayı çok isterim rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Stres gerçekten çok vardı hayatımda bu ay içinde. İnşallah bir sonraki ay içinde rabbim nasip eder. Sizin güzel haberlerinizi almayı çok isterim rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Amin İnşallah güzel kardeşim. İnşallah bir sonraki ay hayırlı haberleri alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün. Gerçekten sabr çok önemli bizde 2 yıldır istiyoruz. Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese hayırlı anne hayırlı baba olmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…