İnşallah canım inşallahNegatif çıktıysa iğnenin etkisi kesin gitmiş. Üzülmeyin, yalancı pozitif görmekden daha iyi. 2 gün sonra sonuç verir büyük ihtimal. İnşallah çift çizgiyi görürsünüz14 gün bakın bence
Test yaptınız mı acaba sonuç ne olduİnşallah canım inşallah
Merhabalar bende dun 10. Gunumdu ilk iğne yapisim test yaptım negatif cikti. Noldugunu da tam anlamadım ama uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Hala pozitif icin umut var mi sizce?Negatif çıktıysa iğnenin etkisi kesin gitmiş. Üzülmeyin, yalancı pozitif görmekden daha iyi. 2 gün sonra sonuç verir büyük ihtimal. İnşallah çift çizgiyi görürsünüz14 gün bakın bence
Belki pozitife döner canım ama geç döllenme olursa ama olmazsa büyük ihtimal negatif doğru olur iğnenin etkisi gidince,birazcık daha bekle benceMerhabalar bende dun 10. Gunumdu ilk iğne yapisim test yaptım negatif cikti. Noldugunu da tam anlamadım ama uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Hala pozitif icin umut var mi sizce?
Pozitife donme ihtimali var yani de mi? Teşekkür ederim 14. Gunu bekliyim en iyisiBelki pozitife döner canım ama geç döllenme olursa ama olmazsa büyük ihtimal negatif doğru olur iğnenin etkisi gidince,birazcık daha bekle bence
Geç döllenme varsa var tabi hayırlısı olsun en net 14. GünPozitife donme ihtimali var yani de mi? Teşekkür ederim 14. Gunu bekliyim en iyisi
Umut her zaman var)) Nasıl oldu sonuç?Merhabalar bende dun 10. Gunumdu ilk iğne yapisim test yaptım negatif cikti. Noldugunu da tam anlamadım ama uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Hala pozitif icin umut var mi sizce?
12. Gun yaptim negatifti, 15. Gunu bekliyorum bi umutUmut her zaman var)) Nasıl oldu sonuç?
Hayırlısı olsun İnşallah❤12. Gun yaptim negatifti, 15. Gunu bekliyorum bi umut
Nedir son durum12. Gun yaptim negatifti, 15. Gunu bekliyorum bi umut
Genelde 12 günlerde belli oluyo canım,bende yapmıştım çok çok hafif silik çıkmıştı daha sonrasında pozitife dönmedi malesef aynı günümde regl oldumbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?