• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası test ne zaman yapılır?

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
04.10 da çatlatma iğnesi vuruldum,bugün itibariyle vuruldu eğer vuruldugu günüde sayarsak 12 gün vuruldugu gün sonrası sayarsak 11 gün oldu henüz,test yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım dersiniz? Adetime 5 gün var bu arada...
Bu şekilde negatif sonuç alıp pozitife dönen varmı?

Negatif çıktıysa iğnenin etkisi kesin gitmiş. Üzülmeyin, yalancı pozitif görmekden daha iyi. 2 gün sonra sonuç verir büyük ihtimal. İnşallah çift çizgiyi görürsünüz :KK68: 14 gün bakın bence

Negatif çıktıysa iğnenin etkisi kesin gitmiş. Üzülmeyin, yalancı pozitif görmekden daha iyi. 2 gün sonra sonuç verir büyük ihtimal. İnşallah çift çizgiyi görürsünüz :KK68: 14 gün bakın bence
İnşallah canım inşallah 🤲🏻❤️

Merhabalar bende dun 10. Gunumdu ilk iğne yapisim test yaptım negatif cikti. Noldugunu da tam anlamadım ama uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Hala pozitif icin umut var mi sizce?

Merhabalar bende dun 10. Gunumdu ilk iğne yapisim test yaptım negatif cikti. Noldugunu da tam anlamadım ama uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Hala pozitif icin umut var mi sizce?
Belki pozitife döner canım ama geç döllenme olursa ama olmazsa büyük ihtimal negatif doğru olur iğnenin etkisi gidince,birazcık daha bekle bence 🤗

Belki pozitife döner canım ama geç döllenme olursa ama olmazsa büyük ihtimal negatif doğru olur iğnenin etkisi gidince,birazcık daha bekle bence 🤗
Pozitife donme ihtimali var yani de mi? Teşekkür ederim 14. Gunu bekliyim en iyisi🙏🍀

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var
Genelde 12 günlerde belli oluyo canım,bende yapmıştım çok çok hafif silik çıkmıştı daha sonrasında pozitife dönmedi malesef aynı günümde regl oldum

Back