- 29 Kasım 2023
- 782
- 632
Igne etkisinden hamile gibi belirtiler yasayanlar da var, hicbir belirtisi olmayan da var. 14.gune kadar pek netlesmiyor hicbir.sey. Yani kasiklariniz agriyor diye hamile oldugunuzu dusunmeyin ya da agrimiyor diye hamile olmadiginizi. Hicbir kesinlik olmuyor. Maalesef berbat bir surec, beklemek gerekiyor.Arkadaşlarla belirtiler nasıl sizde çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar
Haklisinz 10 günüm oldu ama hiçbir lekenle bile yok sisadece be agrısı tat bozukluğu var ama umutsuzum adet olucakmişim gibiIgne etkisinden hamile gibi belirtiler yasayanlar da var, hicbir belirtisi olmayan da var. 14.gune kadar pek netlesmiyor hicbir.sey. Yani kasiklariniz agriyor diye hamile oldugunuzu dusunmeyin ya da agrimiyor diye hamile olmadiginizi. Hicbir kesinlik olmuyor. Maalesef berbat bir surec, beklemek gerekiyor.
Benim 10. Gün bi belirti yokArkadaşlarla belirtiler nasıl sizde çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar
Ne zamn vermeyi düşünüyorsunBenim 10. Gün bi belirti yok
Canım doktor yumurta büyüdüğünde vuruyor ondan çatlamiştir kaçtı yumurtanMerhaba kızlar ben 1 martta ovitrelle yaptırdım. İğneden bir gün sonra hafif kasık ağrısı dışında belirtim olmadı. Çatlama akıntısı vs yaşamış herkes ama bende olmadı. Acaba yumurtam çatlamamış olabilir mi
Vallahi reglimi beklicem geçen ay kimyasal yaşadım ama iğne etkiside olablir 13. Günü yapmiştim 16 çıktı sonra düştü betaNe zamn vermeyi düşünüyorsun
18mm di erken mi oldu bilmiyorum. Salı günü gidicem kontrol edicek ama o zamana kadar stres olcam kesin :)) ilk çatlatma iğnem yorumlar okudum aşırı ağrılar akıntılar vs bahsetmiş çoğusu ondan acaba bende işe yaramadı mı dedimCanım doktor yumurta büyüdüğünde vuruyor ondan çatlamiştir kaçtı yumurtan
Bende 2 hafta sadece karin gurultusu vardi, baska belirti yoktu. 14.gun regl olmadim midem yanmaya basladi 18.gun idrar pozitif cikti goguslerim yeni yeni sizlamaya baslamisti. 20.gun beta 1702ydi.18mm di erken mi oldu bilmiyorum. Salı günü gidicem kontrol edicek ama o zamana kadar stres olcam kesin :)) ilk çatlatma iğnem yorumlar okudum aşırı ağrılar akıntılar vs bahsetmiş çoğusu ondan acaba bende işe yaramadı mı dedim
İnşallah bana da nasip olurBende 2 hafta sadece karin gurultusu vardi, baska belirti yoktu. 14.gun regl olmadim midem yanmaya basladi 18.gun idrar pozitif cikti goguslerim yeni yeni sizlamaya baslamisti. 20.gun beta 1702ydi.
Yok canım bende olmadı sadece bende vurulduktan sonra ilk 3 gün sol kasık ağrım oldu bide gaz18mm di erken mi oldu bilmiyorum. Salı günü gidicem kontrol edicek ama o zamana kadar stres olcam kesin :)) ilk çatlatma iğnem yorumlar okudum aşırı ağrılar akıntılar vs bahsetmiş çoğusu ondan acaba bende işe yaramadı mı dedim
Ayyyyyy darısı bize ya bendede 1 haftadır karın gurultusu var ama ben limonlu sudan diye düşünüyorum jsjsjsjdjBende 2 hafta sadece karin gurultusu vardi, baska belirti yoktu. 14.gun regl olmadim midem yanmaya basladi 18.gun idrar pozitif cikti goguslerim yeni yeni sizlamaya baslamisti. 20.gun beta 1702ydi.
Insallah limonlu sudan degildir yaAyyyyyy darısı bize ya bendede 1 haftadır karın gurultusu var ama ben limonlu sudan diye düşünüyorum jsjsjsjdj
Ya ee değilmiymisin ya bu arada bende hiç lekenle yok 10 günüm oldu belirtim yok ara ara sırt o kadar sizde nasıl belirtiler vardıVallahi reglimi beklicem geçen ay kimyasal yaşadım ama iğne etkiside olablir 13. Günü yapmiştim 16 çıktı sonra düştü beta
Yok canım değildim adet oldum zaten sonrada bu ay son şans artık geçen ay çok ağladım üzüldüm hele eşim yıkıldı resmenYa ee değilmiymisin ya bu arada bende hiç lekenle yok 10 günüm oldu belirtim yok ara ara sırt o kadar sizde nasıl belirtiler vardı
Ayyyyy ne güzel canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede bu ay nasip eder inşallahInsallah limonlu sudan degildir yamillet belirtilerini yazarken ben sey demistim hatta kizlar benim bu ay bi sey yok galiba insallah sizin olur demistim oyle caresizce sonra test yaptim (doktorum istedi ama tarihte yanlis anlasilma olmus olabilir O bana 10.gun gel dedi ben muayeneden 10 gun sonra gittim belki de igneden sonraki 10.gun gitmem gerekiyordu bilemiyorum) igneden sonraki 8.gun 5.3 cikti, 10.gun 2.4 cikti, doktor hamile degilsin sonraki ay gorusuruz dedi. Ben yine yazdim buraya ben elendim diye. Ama oturdum kendi kendime bebek isimleri baktim o gun hamileymisim gibi karnimi falan sevdim, alayina pozitif enerji sactim. Size de tavsiye ederim cunku neden olmasin
Canım bide karın gurultusu kaç gün devam ettiBende 2 hafta sadece karin gurultusu vardi, baska belirti yoktu. 14.gun regl olmadim midem yanmaya basladi 18.gun idrar pozitif cikti goguslerim yeni yeni sizlamaya baslamisti. 20.gun beta 1702ydi.
Bi hafta etmistir, azalarak da olsa devam etti bende.Canım bide karın gurultusu kaç gün devam etti
Yok canım değildim adet oldum zaten sonrada bu ay son şans artık geçen ay çok ağladım üzüldüm hele eşim yıkıldı resme