Çatlatma iğnesi sonrası ne gibi belirtiler yaşadınız? Gelin birlikte bekleyelim..

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
2.948
938
35
Selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası belirti yaşayan var mı ? Ben geçen hafta 26 Kasım Salı günü iğne oldum cumaya kadar bir belirtim yokken sadece cuma günü hem akıntım çoktu hemde kasık ağrısı baya hissettim ağrısını o günden sonra olmadı hiç ağrı bişey yok bu normal mi?

Merhaba banada 20 kasımda çatlatma iğnesi vuruldu. İğne etkisi 10 gün devam etti gebelik testiyle takip ettim. İlk 10 gün kasık ağrım çok yoğundu sonrasında ağrım hafifledi şuan regl belirtileri var sadece. 2 gün sonra regl olmam gerekiyor beklemedeyim

Merhaba banada 20 kasımda çatlatma iğnesi vuruldu. İğne etkisi 10 gün devam etti gebelik testiyle takip ettim. İlk 10 gün kasık ağrım çok yoğundu sonrasında ağrım hafifledi şuan regl belirtileri var sadece. 2 gün sonra regl olmam gerekiyor beklemedeyim
Hadi inşallah bebişlerimiz bizimledir benimde sadece iğnenin 3.günü kasık ağrım oldu başkada olmadı sıfır belirti yaşıyorum

Ben de 28 kasımda çatlatma iğnesi 29 kasımda da aşılama oldum. Şu an sadece göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda batma oluyor ara sıra. İnce bir sızı gibi böyle. Hafif. Pazar pazartesi kaset test ile salı da kan vererek takip edeceğim.

Bende 2 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum dünden beri kasık ağrısı yaşıyorum bide çok fazla göğüs ağrım var öyle ki bugün göğüslerimin ağrısından uyandım daha 5 gün oldu bı döllenme belirtisi olabilir mi sizce

Bende 2 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum dünden beri kasık ağrısı yaşıyorum bide çok fazla göğüs ağrım var öyle ki bugün göğüslerimin ağrısından uyandım daha 5 gün oldu bı döllenme belirtisi olabilir mi sizce
Bilemem canım benimde tam tersi hiç ağrım olmadı şuan beklemedeyim

Merhabalar arkadaşlar ben de 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum ve bu aralar mide bulantım hafif derecede oluyor bazen hafif baş dönmem oluyor kasıklarımda çok sancı oluyor anlayamadım bacaklarım agrıyor belim kendimi yorgun çökmüş hissediyorum adet olucakmış gibi belirtiler oluyor bende ama meme hassasiyet ı'm yok 4 buçuk yıldır evliyim 25 yaşına giricem ve bir türlü olmadı inşallah bu sefer olucak

Merhabalar arkadaşlar ben de 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum ve bu aralar mide bulantım hafif derecede oluyor bazen hafif baş dönmem oluyor kasıklarımda çok sancı oluyor anlayamadım bacaklarım agrıyor belim kendimi yorgun çökmüş hissediyorum adet olucakmış gibi belirtiler oluyor bende ama meme hassasiyet ı'm yok 4 buçuk yıldır evliyim 25 yaşına giricem ve bir türlü olmadı inşallah bu sefer olucak
Hadi bakalım bu belirtilere olmazsa da artık 😊mutlaka yaz canım hemen hemen aynıyız bende 26 kasımda oldum iğne bende de tam tersi sıfır belirti 😂

Hadi bakalım bu belirtilere olmazsa da artık 😊mutlaka yaz canım hemen hemen aynıyız bende 26 kasımda oldum iğne bende de tam tersi sıfır belirti 😂
Yaaa öyle mi cnm 😂😂 şimdide aşırı meme ucu hassasiyetim var dokunamıyorum bile inşallah senin de vardır ya allah dileyen herkese nasip etsin inşallah🌸

X