Çatlatma iğnesi sonrası lekelenme

Yagmuratilgan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
49
11
30
Merhabalar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetim iki gün gecikti ve sadece kahverengi lekelenme var çok az. Bu durumu yaşayan var mı? En son iki gün önce idrarda gebelik testi yapmıştım negatif çıktı

Lekelenme neredeyse bitti sayılır yedi günlük gecikme yaşıyorum. Sabah yaptığım test böyle çıktı. Doktora gideceğim bugün ama çok tedirginim:KK43:

Eklentiler

• IMG_5662.jpeg
    IMG_5662.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 91
Gebelik testi 140 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim umarım yükselir

Çatlatma iğnesinin 14.günü bende de negatif çıktı ve şuan regl olacakmışım gibi sadece sağ tarafımda ağrı var ve göğüslerim çok şiş ki 12.günden beri şiş, senin belirtilerin nasıldı ve regl gecikmenin kaçıncı günü test verme gereği duydun

Benim de adetim iki gün gecikene kadar hep negatifti. Adet olacağımı sandım bir hafta sonunda olmayınca kan verdim 140 çıktı ama dış gebelikten şüpheleniyoruz değer çok düşük…

Çatlatma iğnesinin 14.günü bende de negatif çıktı ve şuan regl olacakmışım gibi sadece sağ tarafımda ağrı var ve göğüslerim çok şiş ki 12.günden beri şiş, senin belirtilerin nasıldı ve regl gecikmenin kaçıncı günü test verme gereği duydun
Belirtiler karında şişkinlik adet sancısı göğüslerde hassasiyet uyku ve yorgunluktu

Kızlar ben de ayın ²⁷ sinde catlatma ignesi oldum ⁵ günümde pembe ve kahvesi bir akıntı oldu ¹ buçuk gün sürdü yani nasıl desem az geldi 1 gün toplasan 1bucuk günü 1 çay kaşığı kadar sonra dindi sol kaşığı hafif ağrıyor test yaptım pozitif çıktı lütfen böyle taşıyan oldumu

Kızlar ben de ayın ²⁷ sinde catlatma ignesi oldum ⁵ günümde pembe ve kahvesi bir akıntı oldu ¹ buçuk gün sürdü yani nasıl desem az geldi 1 gün toplasan 1bucuk günü 1 çay kaşığı kadar sonra dindi sol kaşığı hafif ağrıyor test yaptım pozitif çıktı lütfen böyle taşıyan oldumu
Merhaba sonucunuz ne oldu benim de çatlatmanin 14 günü dün kahverengi lekem geldi sonra daha da gelmedi acaba kist mi oldu pazartesi test yapacağım senin belirtin nasıl oldu lütfen bilgi verir misin

X