-
- Konu Sahibi alginsarikaya
Benimde ilk normalde 3 ay önce düşük yaptım. Sen iğneyi ne zaman vuruldun. Bnm de kasık ağrım var adet olucak gibi belim falan ağırlıyor ve çok fazla ödem oluştu ve halsizlik var üstümde.Ara ara hafif ağrı hissediyorum canım birde bu akşam üstünden itibaren akıntım biraz fazlalaştı gibi öyle aşırı adet oldum sanacak kadar değil şeffaf uzayan bi akıntı. Bu güne kadar beyaz kremsi akıntım oluyordu. Birde bu sabah mide bulantım vardı eşime tostu zor yaptım normalde parfüm kokusunu çok severim o bile rahatsız etti bir kaç saat sonrasında geçti bulantı. Sen nasıl hissediyorsun? İlk denemem benim senin?
19 mayıs da vuruldum canım. 9.günüm bitti halsizlik bazen oluyor. Ya ben çok kendimi dinliyorum bir sürü belirti buluyorum ama hiç te hamile gibi hissetmiyorum kendimi olmadı bu ay gibi hissediyorum. kendimle çalışıyorum resmenBenimde ilk normalde 3 ay önce düşük yaptım. Sen iğneyi ne zaman vuruldun. Bnm de kasık ağrım var adet olucak gibi belim falan ağırlıyor ve çok fazla ödem oluştu ve halsizlik var üstümde.
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Doktorun ne zaman test yapmanı söyledi. Birde hamile değilim deme bnm de ilk gebelikte öyle dedim ilaçlar kullandım,temizlik yaptım, ağır eşya kaldırdım ama bı baktım hamileyim sonra öğrendikten tam bir hafta sonra düşük yaptım.19 mayıs da vuruldum canım. 9.günüm bitti halsizlik bazen oluyor. Ya ben çok kendimi dinliyorum bir sürü belirti buluyorum ama hiç te hamile gibi hissetmiyorum kendimi olmadı bu ay gibi hissediyorum. kendimle çalışıyorum resmen
Yok canım ben dikkat ediyorum yine her ihtimale karşı ama his işte. Canım benim doktorum test için gün vermedi ya ben 12. Gün test yapıp ardından 13 ve 14 de takip ederim yine. 3 tane testim var zatenİnşallah güzel sonuçlar alırız. Doktorun ne zaman test yapmanı söyledi. Birde hamile değilim deme bnm de ilk gebelikte öyle dedim ilaçlar kullandım,temizlik yaptım, ağır eşya kaldırdım ama bı baktım hamileyim sonra öğrendikten tam bir hafta sonra düşük yaptım.
Anladım canım. Biraz araştırdım bnde kimileri 10.gunden başlamış test yapmaya iyice kafa karışıklığı oluyor o yüzden sordumYok canım ben dikkat ediyorum yine her ihtimale karşı ama his işte. Canım benim doktorum test için gün vermedi ya ben 12. Gün test yapıp ardından 13 ve 14 de takip ederim yine. 3 tane testim var zaten
Testim olsa bende başlardım kesin 10. GündenAnladım canım. Biraz araştırdım bnde kimileri 10.gunden başlamış test yapmaya iyice kafa karışıklığı oluyor o yüzden sordum
Sen kaçında vuruldum iğneyi? Sormuşmuydum unuttum daAnladım canım. Biraz araştırdım bnde kimileri 10.gunden başlamış test yapmaya iyice kafa karışıklığı oluyor o yüzden sordum
Bnde korkmuyorum düşük yapmak çok zor hem psikolojik hem bünye açısından erken mi başlasam diyorum bende.Testim olsa bende başlardım kesin 10. Gündenama yok ya 10. Gün daha etkisi geçmez. Belki 12 de de geçmez ama sonrasında artarsa koyuluk pozitif derim en azından. Yada silinirse negatif derim. Her şey Allahtan Rabbim en hayırlısını nasip etsin herkese
Ben 20 Mayıs akşam 10 vuruldum doktorum 3 tane yumurtan oluşmuş dedi biri 20 diğerleri 17 dedi. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızdaSen kaçında vuruldum iğneyi? Sormuşmuydum unuttum da
Canım sabredebiliyorsan 14. Günde yap ama ben gibi sabırsızsın galiba sendeBnde korkmuyorum düşük yapmak çok zor hem psikolojik hem bünye açısından erken mi başlasam diyorum bende.
Amin canım 1 gün var aramızda ben 31 inde başliycam test yapmaya. Kaç yaşındasın canım?Ben 20 Mayıs akşam 10 vuruldum doktorum 3 tane yumurtan oluşmuş dedi biri 20 diğerleri 17 dedi. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda
Evet ya insan merak ediyorCanım sabredebiliyorsan 14. Günde yap ama ben gibi sabırsızsın galiba sende
28 yaşındayım canım sen?Amin canım 1 gün var aramızda ben 31 inde başliycam test yapmaya. Kaç yaşındasın canım?
Ya adet düzensizliği bende de varEvet ya insan merak ediyorben ilkte ovulasyon testi sayesinde öğrenmiştim. Birde bnde adet düzensizliği olunca garantiye almak istiyorum galiba birazcık
Bnde var aynı pko. Birde insülin direnci var üstelik.Ya adet düzensizliği bende de varpkoyum ben evlendikten sonra öncesine nazaran düzene girdi diyebilirim ama yinede normal insanlar gibi günü gününe olmadı . Bende 24 yaşımdayım canım
İnsülin direnci için ilaç kullanıyorum musun canım. Benim de troidim yüksekti mart ayında ilaç kullandım düştü insülin direnci de var ama doktorum onun için ilaç önermesi şuan için ilaç kullandıracak kadar değil dediBnde var aynı pko. Birde insülin direnci var üstelik.
Canim benim 38 kadar yükseldi 3 senedir ilaç kullanıyorum doktorum devam et ilacına dedi. Bana çocuğun olmaz bile dedi başka doktor o ay hamile kalmıştım. Rabbim büyük yardımcımız olsun.kac senelik evlisin canımİnsülin direnci için ilaç kullanıyorum musun canım. Benim de troidim yüksekti mart ayında ilaç kullandım düştü insülin direnci de var ama doktorum onun için ilaç önermesi şuan için ilaç kullandıracak kadar değil dedi
Rabbimin hikmeti işte. Her doktorun dediğine inanmamak lazım canım. 20 ay oldu canım iki seneye yaklaşıyorum. Ve pko olduğumu bildiğim için hiç korunmadım yaklaşık bir senedir olsun istiyorum ilk kez bu ay klomen çatlatma kullandımCanim benim 38 kadar yükseldi 3 senedir ilaç kullanıyorum doktorum devam et ilacına dedi. Bana çocuğun olmaz bile dedi başka doktor o ay hamile kalmıştım. Rabbim büyük yardımcımız olsun.kac senelik evlisin canım
Anladım canım. Bende 4 buçuk senedir evliyim sınavlar yüzünden erteledik yeni yeni istiyoruz bizde. Rabbim isteyen herkese başlı etsin inşallahRabbimin hikmeti işte. Her doktorun dediğine inanmamak lazım canım. 20 ay oldu canım iki seneye yaklaşıyorum. Ve pko olduğumu bildiğim için hiç korunmadım yaklaşık bir senedir olsun istiyorum ilk kez bu ay klomen çatlatma kullandım
Bence sende biseyler var inşallah da öyledir ...akışına bırak çok kendini dinleme bakalım ne olacak pazartesi bı tane test yap bakalım inşallah çift çizgi olur...anne olmayı bu kadar çok isteyen sana bana tüm isteyenlere buradaki ve dünyanın her yerindeki anne olmayı bekleyenlere rabbim en kısa sürede en güzelinden hayırlı şekilde nasip etsin...aminÇok şükür bende iyiyim canım. Güzel haber mi bilmiyorum ama bu sabah biraz midem bulandı eşime kahvaltıyı zor hazırladım parfüm kokusunu çok seviyorum normalde o bile rahatsız etti beni. Bide akşama doğru akıntım fazlalaştı. Ara ara kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum. Valla bilmiyorum kendimi çok mu dinliyorum napıyorum inşallah psikolojik değildir bunlar. Bide iki gündür hiç umudum yok kesin hamile değilim diyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum da