- 3 Mart 2021
- 114
- 42
- 34
-
- Konu Sahibi alginsarikaya
Benim de 8. Günüm. Bana da bu ay olmadı gibi geliyor.11. Günüm bugün. Yarın test yapmayı düşünüyorum bendehiç umudum yok
Bekleyemiyorum kiBenim de 8. Günüm. Bana da bu ay olmadı gibi geliyor.Bence test yapacaksanız 14. Günü bekleyin. Olur da iğne etkisi devam ediyorsa çift çizgi görmek sonrasında Allah korusun negatif sonuç almak çok üzer.
Çok çok iyi anlıyorum..Bekleyemiyorum ki
Başka hiçbir belirti yok. Biraz önceki yazıyı yazdıktan sonra sol kasığımda yine iğne batması gibi bir şey oldu. Onun dışında şu günlerde bişey yok. Adete şurada 5 gün kalmış, belirti olsa olurdu. İşte bu yüzden olmadı sanki bu ay diyorum.Evet fazlasıylabaşka belirtiniz var mı
Çoğu kadın hic belirti yaşamıyormuş ama benim adet tarihim ayın 6 sında ama doktor ayın 1 inde olmazsan test yap dedi biraz önce göğsümün hassaslaştığını farkettimBaşka hiçbir belirti yok. Biraz önceki yazıyı yazdıktan sonra sol kasığımda yine iğne batması gibi bir şey oldu. Onun dışında şu günlerde bişey yok. Adete şurada 5 gün kalmış, belirti olsa olurdu. İşte bu yüzden olmadı sanki bu ay diyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Test yapınca buradan haberleşelim. Ben büyük ihtimalle gelecek hafta cumaya kadar beklerim. Adet olursam olurum yoksa test yaparım. Negatif görmeye gücüm kalmadı çünkü. Dua edelim birbirimize..Çoğu kadın hic belirti yaşamıyormuş ama benim adet tarihim ayın 6 sında ama doktor ayın 1 inde olmazsan test yap dedi biraz önce göğsümün hassaslaştığını farkettim
Umarım bu ay pozitifi görürüz bebeğimiz bizimledir inşallah.. iyi düşünelim iyi olsun test yapınca yazarım mutlakaHakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Test yapınca buradan haberleşelim. Ben büyük ihtimalle gelecek hafta cumaya kadar beklerim. Adet olursam olurum yoksa test yaparım. Negatif görmeye gücüm kalmadı çünkü. Dua edelim birbirimize..
İnşaallah kardeşimUmarım bu ay pozitifi görürüz bebeğimiz bizimledir inşallah.. iyi düşünelim iyi olsun test yapınca yazarım mutlaka
Canım iğnenin kaçıncı günü? belirtin varsa erken gebelik testinde çıkar sonuç benceKızlar ne durumdasınız? Benim arada bir gelip giden adet sancısına benzer ağrım oldu. Şimdi yok ve adete 5 gün var.
21 mayısta yaptırdım, belirti yok bence, adet sancısı gibiydi. Bir de iğne batıyor gibi oldu bir kaç defa.. Onun dışında bir şey yok. Herkeste mi öyle diye sordum bende sizde durumlar nasıl diye.Canım iğnenin kaçıncı günü? belirtin varsa erken gebelik testinde çıkar sonuç bence
Bata 4 gün var deyince iğne yapalı bayağı oldu sanmıştım canım. Ben de 19 da yaptırdım ikinci günü adet savcısının biraz fazla bel ve kasık ağrım oldu bi beş dakika kadar sonra geçti bu gün 9.günüm sabah biraz mide bulantısı vardı ve yaklaşık dört gündür ara ara kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. Hayırlısı diyorum bakalım inşallah. Doktorum test için gün vermedi bende 31. Mayıs 12. Günde test yapayım diyorum 13 ve 14 de de takip ederim.21 mayısta yaptırdım, belirti yok bence, adet sancısı gibiydi. Bir de iğne batıyor gibi oldu bir kaç defa.. Onun dışında bir şey yok. Herkeste mi öyle diye sordum bende sizde durumlar nasıl diye.
Canım hayırlı akşamlar napıyosun nasılsınBugün mu test yapiyosunuz ?hayırlı sonuçlar olsun insallah
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ne var ne yok?Canım hayırlı akşamlar napıyosun nasılsın
Merhaba canım bnde ayın 20 de çatlatma iğnesi vuruldum yorumunu görünce merak ettim. Nasıl gidiyor hiç kaşık ağrım falan var mı?Merhaba canım bende bu akşam saat 7 de oldum ilk kez. Doktorum pek bir bilgi vermedi açıkçası sadece bu akşam saat kaçta vurulursan cuma sabahı o saatte ilişki olsun dedi. Sizde nasıl bir takvim uyguladı doktorunuz? Ve inşallah testleriniz pozitif dönmüştür
Hayırlısı olsun inşaallah. Affedersiniz de bişey soracağım. İğneden 1 hafta geçmiş benim gibi, sizde de ilişki sırasında rahim bölgesinde baskı hissi oluyor mu? Acaba Bu ay yumurta çatlamadı mı diye düşünüyorum da. İnternetten baktım ağrı diye çıkıyor. Ama ağrı yok. Baskı hissi var böyle bişey patlayacak sıkışmış gibi. İdrar hissi de değil. Affınıza sığınarak soruyorumBata 4 gün var deyince iğne yapalı bayağı oldu sanmıştım canım. Ben de 19 da yaptırdım ikinci günü adet savcısının biraz fazla bel ve kasık ağrım oldu bi beş dakika kadar sonra geçti bu gün 9.günüm sabah biraz mide bulantısı vardı ve yaklaşık dört gündür ara ara kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. Hayırlısı diyorum bakalım inşallah. Doktorum test için gün vermedi bende 31. Mayıs 12. Günde test yapayım diyorum 13 ve 14 de de takip ederim.
Canım benim yumurtlama döneminde oluyor o eşim tamamen içime girdiğinde baskı hissediyorum canım yanıyorHayırlısı olsun inşaallah. Affedersiniz de bişey soracağım. İğneden 1 hafta geçmiş benim gibi, sizde de ilişki sırasında rahim bölgesinde baskı hissi oluyor mu? Acaba Bu ay yumurta çatlamadı mı diye düşünüyorum da. İnternetten baktım ağrı diye çıkıyor. Ama ağrı yok. Baskı hissi var böyle bişey patlayacak sıkışmış gibi. İdrar hissi de değil. Affınıza sığınarak soruyorum
Ara ara hafif ağrı hissediyorum canım birde bu akşam üstünden itibaren akıntım biraz fazlalaştı gibi öyle aşırı adet oldum sanacak kadar değil şeffaf uzayan bi akıntı. Bu güne kadar beyaz kremsi akıntım oluyordu. Birde bu sabah mide bulantım vardı eşime tostu zor yaptım normalde parfüm kokusunu çok severim o bile rahatsız etti bir kaç saat sonrasında geçti bulantı. Sen nasıl hissediyorsun? İlk denemem benim senin?Merhaba canım bnde ayın 20 de çatlatma iğnesi vuruldum yorumunu görünce merak ettim. Nasıl gidiyor hiç kaşık ağrım falan var mı?
Çok şükür bende iyiyim canım. Güzel haber mi bilmiyorum ama bu sabah biraz midem bulandı eşime kahvaltıyı zor hazırladım parfüm kokusunu çok seviyorum normalde o bile rahatsız etti beni. Bide akşama doğru akıntım fazlalaştı. Ara ara kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum. Valla bilmiyorum kendimi çok mu dinliyorum napıyorum inşallah psikolojik değildir bunlar. Bide iki gündür hiç umudum yok kesin hamile değilim diyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum daMerhaba canım iyiyim sen nasılsın ne var ne yok?İnşallah güzel haberlerin vardır