- 3 Mart 2021
- 114
- 42
- 34
-
- Konu Sahibi alginsarikaya
21 mayıs iğne yaptırdım. Dün gece de dahil her gün değerlendirdim. Gece sol kasığım çok ağrıdı, uykudan uyandım daha da uyuyamadım
Bazılarında iğnenin etkisi uzun sürerken bazılarında etkisi hemen geçiyormuş. Ama garanti olsun diye 14. Gün deniliyor. İnşaallah vardır gebelik, ama 14. günü bekleyin benceKızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce
İnşalalh bakalımBazılarında iğnenin etkisi uzun sürerken bazılarında etkisi hemen geçiyormuş. Ama garanti olsun diye 14. Gün deniliyor. İnşaallah vardır gebelik, ama 14. günü bekleyin bence
Inş bilen yorum yapar burdanEstradiol hormonu bu galiba ...eğer öyleyse 30 olması gerekiyor sanırım sınır olarak....yani tam emin değilim de....öyle duymustum...
Merhaba ne yaptınız acaba sonuç alabildiniz mi???bu gonal f klomen den daha çok etkili sanırım...inşallah güzel sonuçlar almışsınız dur rabbim kimsenin emeğini umutlarını boşa cikartmasin hem size hem bize tüm isteyen kardeşlerime nasio etsin bu duyguyu
Ecmain canım çook teşekkür ederim. Ben ilk ay klomen kullandım çok bi etki etmedi sonra gonal kullandım doktorun beklediginden çok daha iyi sonuç aldım. Bakalım bekliyorum artık. Oldukça yoğun beyaz akıntı görüyorum bu arada. Test yapmaktan korkuyorumMerhaba ne yaptınız acaba sonuç alabildiniz mi???bu gonal f klomen den daha çok etkili sanırım...inşallah güzel sonuçlar almışsınız dur rabbim kimsenin emeğini umutlarını boşa cikartmasin hem size hem bize tüm isteyen kardeşlerime nasio etsin bu duyguyu....
İki gün sonra tekrar test yap bence inşallah vardır bebeğinMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum dün test yaptım öğlen silik çıktı bugunde öğlen yaptım çok az silik çıktı iğnenin etkisi mi ac
Yarın kan vericemİki gün sonra tekrar test yap bence inşallah vardır bebeğinbelirtin var mı ?
İğneden kaç gün sonra akıntın başladı ve nasıl bir akıntıYarın kan vericemkarnım belim ağrıyor akıntımda var koku hassasiyeti de
2 gündür beyaz kokusuz akıntıİğneden kaç gün sonra akıntın başladı ve nasıl bir akıntı
Anladım teşekkür ederim2 gündür beyaz kokusuz akıntı
İnşAllahAnladım teşekkür ederimumarım bebeğin seninledir
Merhaba canım bende bu akşam saat 7 de oldum ilk kez. Doktorum pek bir bilgi vermedi açıkçası sadece bu akşam saat kaçta vurulursan cuma sabahı o saatte ilişki olsun dedi. Sizde nasıl bir takvim uyguladı doktorunuz? Ve inşallah testleriniz pozitif dönmüştür
Perşembe kan testini bekliyorum çok heyecanlıyım. Ancak benim de ilk deneyimim olacağı için bugün biraz endişeliyim. Adet ağrım başladı gibi her ay olan klasik ağrılarım ama bilmiyorum tabii. Doktorum şey demişti bize 13 öğlen 13 te vuruldum çarşamba günüydü. Gecesi 00-00 ilişki ve ertesi gün 00-00 ilişki dedi.Merhaba canım bende bu akşam saat 7 de oldum ilk kez. Doktorum pek bir bilgi vermedi açıkçası sadece bu akşam saat kaçta vurulursan cuma sabahı o saatte ilişki olsun dedi. Sizde nasıl bir takvim uyguladı doktorunuz? Ve inşallah testleriniz pozitif dönmüştür
Benim de baya sene üzerine ilk defa denemem oldu dün akşam bana doktorum 36 saat aralığı ile ilişki dedi çok heyecanlıyım rabbim gönlümüze göre versin inşallah çok istiyorumBenim de ilk :) çarşamba öğlen 1 de dedi doktor iğne için. Gece 12de ilişki dedi. Birde perşembe gecesi 12 de dedi. Biz bir de 1 gün ara verip Cumartesi ilişkiye girdik canım. 1 hafta oldu işte baya heyecanlıyız
Bugün mu test yapiyosunuz ?hayırlı sonuçlar olsun insallahPerşembe kan testini bekliyorum çok heyecanlıyım. Ancak benim de ilk deneyimim olacağı için bugün biraz endişeliyim. Adet ağrım başladı gibi her ay olan klasik ağrılarım ama bilmiyorum tabii. Doktorum şey demişti bize 13 öğlen 13 te vuruldum çarşamba günüydü. Gecesi 00-00 ilişki ve ertesi gün 00-00 ilişki dedi.
11. Günüm bugün. Yarın test yapmayı düşünüyorum bendeKızlar ne durumdasınız? Benim arada bir gelip giden adet sancısına benzer ağrım oldu. Şimdi yok ve adete 5 gün var.