- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi alginsarikaya
İncir ve havuç kürü yapin mutlaka.....inşallah rabbim nasip eder...çok daha kötü durumda olup çocuk sahibi olanlar var ..ümidinizi kaybetmeyin...Allah dilerse olur....Hanımlar test sonuçlarım çok mu ümitsiz, doğal yolla hamile kalamaz mıyım?
Est 5 den küçük
Amh 0,070
Fsh 20
TSH 2.11
Canım çok üzüldüm ama sakın birakma peşini ilerde pişman olursun neden tedavime devam etmedim diye....belki bu ay olmadı diğer ay olur...olmadı aşılama vs en son tüp Bebek...ama bırakma kendini ....inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin o duyguyu sen de yasa ....rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun bizimkini de insallahhBen 3 gün lekelendim yerleşme sanmıştım yine bir umut. Ama malesef bu sabah kırmızılar geldi... Daha doktora falan gidip iğne ilaç kullanmam boşuna param gitti
Merhaba ne yaptınız merak ediyorum hiç bir bekirtiniz varmiydi iğneden hemen sonra yaşadığınız ve şuan ki belirtiler nelerdir yazarsanız sevinirim...testte de silik bir çizgi gorunuyo inşallah öyledir inşallah vardır ....İnşallh tatlım takip ediyorum
Beklemedeyim canım değerlendirmeleri yaptık regle kadar da gün aşırı devam edicez. Dün gece çok kısa belim ağrıdı dün de afedersin ishaldim. Ama havuç yemiştim ishal yapmış da olabilir onu belirti olarak saymıyorum. Sende durumlar nasıl?
Belirtin yok sadece yumurtam çatlatmam hafif ağrım oldu o kadarMerhaba ne yaptınız merak ediyorum hiç bir bekirtiniz varmiydi iğneden hemen sonra yaşadığınız ve şuan ki belirtiler nelerdir yazarsanız sevinirim...testte de silik bir çizgi gorunuyo inşallah öyledir inşallah vardır ....
Daha test yapıyorum bekliyorum 11. Gün
bnde 21 mayısda vuruldum sat benım 8 mayısKızlar benim de son adet tarihi 6 mayıs. 21 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. Son iki günü değerlendirdik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Buradan haberleşmeyi isterim. :)
O da prolaktiniprolaktin yükseltiyor,İncir ve havuç kürü yapin mutlaka.....inşallah rabbim nasip eder...çok daha kötü durumda olup çocuk sahibi olanlar var ..ümidinizi kaybetmeyin...Allah dilerse olur....
Bende bı degisiklik yok hiç bir belirti yok o yüzden merak ediyorum sizde nasıl durumlar diye...Beklemedeyim canım değerlendirmeleri yaptık regle kadar da gün aşırı devam edicez. Dün gece çok kısa belim ağrıdı dün de afedersin ishaldim. Ama havuç yemiştim ishal yapmış da olabilir onu belirti olarak saymıyorum. Sende durumlar nasıl?
8haziran galiba...benim de 4...bakalım ne olacak çok merak ediyorumbnde 21 mayısda vuruldum sat benım 8 mayıs
Benim geçen ay yumurtlamadan bir gün sonra göğüslerim şişmişti hassaslaştı bu ay hiç göğüslerimde bi belirti yok. Ya sen iğne gününü bir olarak mı sayıyorsun ben 19 u akşam 7 de yaptım iğneyi 20 sini 1 olarak sayıyorum doğrusu ne kiBende bı degisiklik yok hiç bir belirti yok o yüzden merak ediyorum sizde nasıl durumlar diye...
Estradiol hormonu bu galiba ...eğer öyleyse 30 olması gerekiyor sanırım sınır olarak....yani tam emin değilim de....öyle duymustum...O da prolaktiniprolaktin yükseltiyor,
Est 5 den küçük ne demek?
AY EVET 8 HAZIRDAN BAT IM AMA SATIM 8 MAYIS ONU YAZMISDIM :)8haziran galiba...benim de 4...bakalım ne olacak çok merak ediyorum