Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

Hanımlar test sonuçlarım çok mu ümitsiz, doğal yolla hamile kalamaz mıyım?

Est 5 den küçük
Amh 0,070
Fsh 20
TSH 2.11

Ben 3 gün lekelendim yerleşme sanmıştım yine bir umut. Ama malesef bu sabah kırmızılar geldi... Daha doktora falan gidip iğne ilaç kullanmam boşuna param gitti

Hanımlar test sonuçlarım çok mu ümitsiz, doğal yolla hamile kalamaz mıyım?

Est 5 den küçük
Amh 0,070
Fsh 20
TSH 2.11
İncir ve havuç kürü yapin mutlaka.....inşallah rabbim nasip eder...çok daha kötü durumda olup çocuk sahibi olanlar var ..ümidinizi kaybetmeyin...Allah dilerse olur....

Ben 3 gün lekelendim yerleşme sanmıştım yine bir umut. Ama malesef bu sabah kırmızılar geldi... Daha doktora falan gidip iğne ilaç kullanmam boşuna param gitti
Canım çok üzüldüm ama sakın birakma peşini ilerde pişman olursun neden tedavime devam etmedim diye....belki bu ay olmadı diğer ay olur...olmadı aşılama vs en son tüp Bebek...ama bırakma kendini ....inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin o duyguyu sen de yasa ....rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun bizimkini de insallahh

Belirtin yok sadece yumurtam çatlatmam hafif ağrım oldu o kadar

Bende bı degisiklik yok hiç bir belirti yok o yüzden merak ediyorum sizde nasıl durumlar diye...

Bende bı degisiklik yok hiç bir belirti yok o yüzden merak ediyorum sizde nasıl durumlar diye...
Benim geçen ay yumurtlamadan bir gün sonra göğüslerim şişmişti hassaslaştı bu ay hiç göğüslerimde bi belirti yok. Ya sen iğne gününü bir olarak mı sayıyorsun ben 19 u akşam 7 de yaptım iğneyi 20 sini 1 olarak sayıyorum doğrusu ne ki

Doğrusunu ben de tam bilmiyorum benim zaten normal regl günüm 4u olması lazım...benim normalde de her zaman regl olmama 5gun kala felan göğüsler şişer ağrılar başlar ....adet olduğum an hepsi kaybolmaya başlıyor...yani bunları ben o yüzden belirti olarak saymıyorum hep bende olan şeyler...henüz bunlar da yok tabi günüm daha var diye...

Bu arada benim vuruldugum tarih 19mayis internetten baktığımda 14gun geçmesi lazım diyo o da ayın 3une denk geliyo adet tarihim 4u olduğu için bekleyip sonraki gün test yapmayı düşündüm bakalım tabi o zamana kadar olmazsam belki iğneden ötürü erken olurum bilemem... insalalah çift çizgiyi görürüz ve bizde çok mutlu oluruz...

Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce

Eklentiler

• 624AA561-C618-45A6-A388-9C14B763743F.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 322
  • 774A2151-061B-497E-8E7D-873C1B719271.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 276
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…