Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

İnşallah bebek tutunuyordur da onun sancisidir

İnşallah öyledir de bu kadar erken sancı falan olur mu ki? hiç gebe kalmadım vallahi hiç anlamıyorum ne neyin sancısı. İğnenin etkisidir diye düşünmüştüm ben.
Ben de hiç yaşamadım gebelik o yüzden bilemiycem aslında belirtilerin net ortaya çıkması tam adet gününe yakın olur diye düşünüyorum... Bakalım neler olacak senin bat gününe kaç gün var

Ben de hiç yaşamadım gebelik o yüzden bilemiycem aslında belirtilerin net ortaya çıkması tam adet gününe yakın olur diye düşünüyorum... Bakalım neler olacak senin bat gününe kaç gün var
Canım çatlatmanın üstünden üç gün geçti. Bat 5 haziran olarak gözüküyor ama bakalım nasıl gelişecek ben pkoluyum adetim düzenli değil ama belki klomen çatlatma falan etkisiyle gebelik olmasa bile reglim zamanında gelir inşallah. Senin bat kaçında?

Ben de 19mayis da çatlatma oldum 4haziran adet günüm . Benim le senin aynı bekleyislerimiz de aynı olacak inşallah pozitif sonuçlar görürüz rabbim nasip eder.

Ben de 19mayis da çatlatma oldum 4haziran adet günüm . Benim le senin aynı bekleyislerimiz de aynı olacak inşallah pozitif sonuçlar görürüz rabbim nasip eder.
Aynen günlerimiz aynı rabbim nasip eder inşallah ikimize de bi belirti falan yaşarsan yaz kız banada bu arada yaş kaç bi de ne zamandır deniyorsun

Aynen günlerimiz aynı rabbim nasip eder inşallah ikimize de bi belirti falan yaşarsan yaz kız banada bu arada yaş kaç bi de ne zamandır deniyorsun
Yaşım 30 canim 7yillik evliyim ama hep ameliyatla vs gecti eşimde yanımda değildi..kısacası tam bir yıldır net tedavi görüyoruz...öncesinde sadece klomen kullandım olmadi..ilk defa çatlatma yapıyoruz eğer olmassa aşılama ya basvurcaz...inşallah gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmadan bu ay güzel haberi alırız canım. Bende 24 yaşındayım 20 aylık evliyim pko olduğumu bildiğim için hiç korunmadım ama yaklaşık 1 senedir falan istiyoruz bende ilk defa bu ay klomen artı çatlatma oldum hayırlısı artık rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

İnsülin direncine baktır ve selenyum takviyesi kullan canım sabah 1 akşam 1

Amin amin inşallah... proxyfemin De selenyum var zaten ama miktarı yeterli mi bilmiyorum...içeriği PCo için çok güzel seylerle dolu...inşallah faydasini goruruz

Amin amin inşallah... proxyfemin De selenyum var zaten ama miktarı yeterli mi bilmiyorum...içeriği PCo için çok güzel seylerle dolu...inşallah faydasini goruruz
Canım bende prowomen kullanıyorum şimdi bende baktım içeriğinde selenyum var ve oranı yüksek bayağı. İnşallah canımnasıl geçti günün ağrı sızı falan oldu mu

Canım bende prowomen kullanıyorum şimdi bende baktım içeriğinde selenyum var ve oranı yüksek bayağı. İnşallah canımnasıl geçti günün ağrı sızı falan oldu mu
Canım sende akıntı oldu mu hiç??benim bu akşam adet olmadan önceki bel ağrısı oldu sadece yani öyle çok kendimi dikkatli dinlemeye calismiyorum çünkü psikolojik olarak öyle mi hissederim diye kendi kendime boş umutlar vermiyeyim dedim...ama bariz aşırı bir belirti olursa yazarım mutlaka

Canım bu arada yaşın da daha gencmis inşallah en yakın zamanda olur bebisin çünkü sen erkenden PCo yu biliyormussun ...ben bilmiyordum çünkü daha iki yıldır öğrendim ..belki oncden zayifdim şimdi kilo alınca çıkmıştır ....bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…