Çatlatma iğnesi sonrası gebelik belirtileri

Aaa Nasıl çift çizgi çıktı o zaman ya test mi bozuktu... Üzülme Rabbim'e dua et, olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır.
Öyle canım her halimize şükürler olsun. Test bozuktu büyük ihtimalle. Neyse önümüze bakıcaz inşallah çok beklemeden kavuşuruz beneklerimize

Evet canım yaptım kaset test te silik çizgi vardı bayağı heveslendim falan akşam kan verdim negatif çıktı test yanılttı beni bozuktu sanırım
Canım çok üzüldüm ....ama sen canını sıkma olur daha yolun başındasin bak ben 7yillik evliyim 4kez ameliyat oldum eşim ameliyat oldu .. yine de her adetim de ağlayıp sonra yine kendimi toplayıp hastenede buluyorum kendimi...cabalayacagim elimden ne gelse yapacağım gerisi rabbimin takdiri...sen de dua et inşallah en kısa sürede rabbim hayirli şekilde nasıp etsin...ben dün gittim tekrar hastaneye Dr muayene ederken hani çatlatma olmuştum ya iki yumurtam vardı biri çatlamış diğeri öyle duruyo ne kist olmuş ne çatlamış dedi Dr...çok tuhafıma gitti 18.5 mm dedi...aşılama düşünüyorum bu ay ...bugün başka bir Dr ile görüşmeye gideceğim...ikisinden hangisi içime daha çok snerse onda olacağım...rabbim kolaylaştırsin ve tez zamanda nasıp etsin

Ah kuzum eksik olma valla bende çok üzüldüm ama ağlamadım bu sefer. Ya ben en çok eşimi heveslendirdiğim için üzülüyorum baya kesin diyordum çizgiyi gördüğüm için ama nasip değilmiş olsun vardır bunda da bir hayır. Denemeyi bırakmıycam ama bebeği de hayatın merkezinden alıcam öyle olunca kendimi çok kaptırıp çok üzülüyorum. Güzel kalpli arkadaşım rabim seninde tez zamanda versin bebişini hayırlısı ile.

benimde iğnenin onuncu günü bugün kızlar sıfır belirti kendi kendime belirti arıyorum hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki ( Rabbimden ümit kesilmez inşallah en kısa zamanda isteyen hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin diye dua ediyorum pazartesi 14.günüm ama hiç belirti hissetmezsem kan testi yaptırmayı düşünmüyorum oda bir hüsran kaset test bakarım artık

Ah kardeşim ah.. O kadar imreniyorum ki şu tedavisiz ve kazara hamile kalanlara.. O kadar deniyoruz olmuyor, bazı kadınlar istemeden hamile kalıyor... İmtihan dünyası.. Bazıları şükür ile imtihan olur, bazıları da bizim gibi sabırla imtihan olur. Rabbim hepimizi güzellikleriyle nimetlendirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…