- 15 Şubat 2013
- 969
- 694
- 37
-
- Konu Sahibi alginsarikaya
Öle olmuyo işte vuruldugunuz günden 1 sayarsanız 14.gun olur bu kural şaşmaz tğm kadın dogumcular söler yumurtlamadan ıtıbaretn 14.gun regl olunur degısmez kural herhangı bır problem stres sıkıntı vs birsey yok ıse adetlerı duzenlı olanların cogu bu sekılde benımde öleİğneyi 19mayista oldum bugün 13. Gün oluyo...adetime göre iki gün erken oldum demek istedim ben...
Canım benim bildiğim öyle değil ya iğne vurulduktan sonraki 14 gün test için dedikleri tarih regl için ise yumurtlamadan 14 gün sora regl olmalı diyorlar. Çünkü iğneyi vurur vurmaz yumurta çatlamıyor ki 36 - 48 saat sonra çatlıyor çatlamanın üzerine 14 gün saymak gerekiyor diye biliyorum regl içinÖle olmuyo işte vuruldugunuz günden 1 sayarsanız 14.gun olur bu kural şaşmaz tğm kadın dogumcular söler yumurtlamadan ıtıbaretn 14.gun regl olunur degısmez kural herhangı bır problem stres sıkıntı vs birsey yok ıse adetlerı duzenlı olanların cogu bu sekılde benımde öle
Aynen canımO günü sayarsak evet dediğin gibi oluyor ...bakalım hayırlısı ...artık herşeyi yapa deniye öğreniyoruz ...
Ben öle bılıyorum yumurtanın catladıgınu basıl bılceksınkı herkesın kı farklı ama sonuc ıtıbarı ıle ben eger yarın adet olursan ornek verıyorummsuan demekkı 14 gun once yumurtlamısım demk oluyor onu demek ıstedım yanı catlama gununu bılmedıgımız ıcın erken yada gec olduk demek dogru olurmu senceCanım benim bildiğim öyle değil ya iğne vurulduktan sonraki 14 gün test için dedikleri tarih regl için ise yumurtlamadan 14 gün sora regl olmalı diyorlar. Çünkü iğneyi vurur vurmaz yumurta çatlamıyor ki 36 - 48 saat sonra çatlıyor çatlamanın üzerine 14 gün saymak gerekiyor diye biliyorum regl için
Tabiki herkesin farklı oluyor da canım bu iğneyi vurulur vurulmaz yumurta çatlamıyor onu demek istedim. Ovulasyon testi ile çatlamayı takip edebilirsin yada akıntı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtileri oluyor ben akıntıdan anlıyorum yumurtlama günümüBen öle bılıyorum yumurtanın catladıgınu basıl bılceksınkı herkesın kı farklı ama sonuc ıtıbarı ıle ben eger yarın adet olursan ornek verıyorummsuan demekkı 14 gun once yumurtlamısım demk oluyor onu demek ıstedım yanı catlama gununu bılmedıgımız ıcın erken yada gec olduk demek dogru olurmu sence
YaaaaaKızlarrrr Günaydın iğnenin 14.günü ve benim testim yine silik çıktı. Var mı sizce? Ya ölecem heyecandanE Ervaguler23 love06 BeklenenYolcu
Sağol canım var dimi çizgi ben çok olsun istediğim için mi görüyorum bilmiyorumYaaaaahayırlı olsun inşaallah, bence hemen kan testi yaptır bebek yolda gibiii
İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun, bekliyoruz sonucuSağol canım var dimi çizgi ben çok olsun istediğim için mi görüyorum bilmiyorumEşim işe gitti canım olay olmazsa erken gelecek öğleden sonra gidecez inşallah
Sağolasın canım benim rabbim annelik duygusunu hasret bütün gönüllere nasip etsin inşallahİnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun, bekliyoruz sonucu
YAAAA GÜNAYDIN BENCE VAR DELİMİİSN 14.GÜN :) MAŞALLAH KAN VER YA HADİKızlarrrr Günaydın iğnenin 14.günü ve benim testim yine silik çıktı. Var mı sizce? Ya ölecem heyecandanE Ervaguler23 love06 BeklenenYolcu
canım sen iğne vuruldugun gıunun ertesı gununde sayıyrosun demı bende ole sayayım ben 21 ınde vuruldum 22 sinden baslayım saymayaKızlarrrr Günaydın iğnenin 14.günü ve benim testim yine silik çıktı. Var mı sizce? Ya ölecem heyecandanE Ervaguler23 love06 BeklenenYolcu
Evet canım bazıları o günü de sayıyor ama şöyle ben 19 mayıs akşam 7 de vurdum 20 mayıs saat 7 de 1 gün dolmuş oluyor. Saat hesabı yaparsamYAAAA GÜNAYDIN BENCE VAR DELİMİİSN 14.GÜN :) MAŞALLAH KAN VER YA HADİ
Saat hesabı yaparsam bu akşam 7 de 14 gün bitiyor. Sen saat kaçta vurulmuştuncanım sen iğne vuruldugun gıunun ertesı gununde sayıyrosun demı bende ole sayayım ben 21 ınde vuruldum 22 sinden baslayım saymaya
Ben de 21de yaptırdım . 22'sinden itibaren sayıyorum. Gebelik testi aldım ama 4 haziran sabahını bekliyorum. Çıkarsa kan vermeye giderim yoksa adeti beklerim. Siz ne yapacaksınız?canım sen iğne vuruldugun gıunun ertesı gununde sayıyrosun demı bende ole sayayım ben 21 ınde vuruldum 22 sinden baslayım saymaya
Kesinlikle artık bekleme git testini yap Allah'ın izniyle inşallah pozitif sonucunKızlarrrr Günaydın iğnenin 14.günü ve benim testim yine silik çıktı. Var mı sizce? Ya ölecem heyecandanE Ervaguler23 love06 BeklenenYolcu
Amin amin canım inşallahSağolasın canım benim rabbim annelik duygusunu hasret bütün gönüllere nasip etsin inşallah❤
Kuzum akşam gidecem inşallah bir sorun olmazsaKesinlikle artık bekleme git testini yap Allah'ın izniyle inşallah pozitif sonucun