- 25 Ocak 2021
- 101
- 32
- 34
-
- Konu Sahibi alginsarikaya
Yaa normal adet gibi mi lekelenme falan mıKızlar ben hasta oldum bugün iki gün erken oldum ... nasip artık ne yapalım ...
2 gun erken derken merak ettım normal regl zamanına goremı soyluyorsunuz yanı sunu sormaya calışıyorum ıgenden sonra 14.gun mutlaka gelıyor ya o bakımdanKızlar ben hasta oldum bugün iki gün erken oldum ... nasip artık ne yapalım ...
Canım kan testini dün mü vermiştin? Öyle ise yarın sabah yapabilirsin yükselme olduysa çıkar Allah’ın izniyleVeziir CANIM ACABA ERKEN GEBELIK BENDEMI YAPSAM
EVET DÜN VERDİM DÜN SABAH KASET TESTDE SILIK VARDI AKŞAMA GITTIM 2,30 CIKTI DMEEKKI DEDIM KENDI KENDIME 2 DGERI BILE GOSTERIYO COK IYI YANI DEDIGIN DOGRU YARIN SABAH ILK IDRAR ILE ERKEN GEBELIK DENEYIMCanım kan testini dün mü vermiştin? Öyle ise yarın sabah yapabilirsin yükselme olduysa çıkar Allah’ın izniyle
Kaset testin markası ne inşallah bendekilerdendir.EVET DÜN VERDİM DÜN SABAH KASET TESTDE SILIK VARDI AKŞAMA GITTIM 2,30 CIKTI DMEEKKI DEDIM KENDI KENDIME 2 DGERI BILE GOSTERIYO COK IYI YANI DEDIGIN DOGRU YARIN SABAH ILK IDRAR ILE ERKEN GEBELIK DENEYIM
LABMEN YAZIYOR 5 TLKaset testin markası ne inşallah bendekilerdendir.
Yok ya benimkilerden değilmişLABMEN YAZIYOR 5 TL
DUN KİDE OVULA
SENIN KI NE CANIMYok ya benimkilerden değilmiş
Bebe time bide onestep markalarından var birertaneSENIN KI NE CANIM
Rabbim hayırlısını versin inşaallah. Aşılama daha hayırlıdır belki çoğul gebelik olur. Bu çektiğin sıkıntıları Rabbim öyle giderecek belki de..Aşılama ya yol görünüyor artık şansımızı öyle değerlendirecez ...
CANIM BENDE SU GIBI AKINTI VAR REGL OLDUM DIYE GITTIM BOŞ ŞEFFAF SU GELMIS ADET ONCESI BEYAZ KAINTI GELIR BENDE SUANAN KADAR GELMEDI SIVILCEM CIKMAZDI CENEMDE CIKTI BIRAZ ONCEDE GOGSUMDE CIKMIS :)Veziir love06 hanımlar sizde beyaz kesik kokusuz akıntı var mı? Yürüyüşe çıkmıştım. Eve geldiğimde çamaşırda gördüm. Affedersiniz bir şey bulaşmış gibi. Bir de meme ucu benim hiç belirgin olmazdı. 2 sabahtır çok dışarıda. Bu iğnenin etkisi mi? Değil mi? İğne yaptırana kadat Hayıt otu kullanmıştım. Ondan mı oldu acaba ya?
Çok enteresan şeyler oluyor Allah hayırlara çıkarsın inşaallah.. Yani eğer bütün bunlar iğnenin etkisi ise bayağı yoğun bir şey demek ki. Bu kadar değişim yaptığına göreCANIM BENDE SU GIBI AKINTI VAR REGL OLDUM DIYE GITTIM BOŞ ŞEFFAF SU GELMIS ADET ONCESI BEYAZ KAINTI GELIR BENDE SUANAN KADAR GELMEDI SIVILCEM CIKMAZDI CENEMDE CIKTI BIRAZ ONCEDE GOGSUMDE CIKMIS :)
AYNEN NEYIN İÇİNE DÜŞTÜK ANLAMADIM :)Çok enteresan şeyler oluyor Allah hayırlara çıkarsın inşaallah.. Yani eğer bütün bunlar iğnenin etkisi ise bayağı yoğun bir şey demek ki. Bu kadar değişim yaptığına göre
İnşallah canim artık elimden ne geliyorsa öyle yapacam bosvermeem peşinden koşacağım bebeğiminRabbim hayırlısını versin inşaallah. Aşılama daha hayırlıdır belki çoğul gebelik olur. Bu çektiğin sıkıntıları Rabbim öyle giderecek belki de..
Canım kesik kesik değil de beyaz krem gibi ama biraz daha sulu tam anlatamadım ama bazende su gibi ama öyle aşırı bi akıntım yokVeziir love06 hanımlar sizde beyaz kesik kokusuz akıntı var mı? Yürüyüşe çıkmıştım. Eve geldiğimde çamaşırda gördüm. Affedersiniz bir şey bulaşmış gibi. Bir de meme ucu benim hiç belirgin olmazdı. 2 sabahtır çok dışarıda. Bu iğnenin etkisi mi? Değil mi? İğne yaptırana kadat Hayıt otu kullanmıştım. Ondan mı oldu acaba ya?
İğneyi 19mayista oldum bugün 13. Gün oluyo...adetime göre iki gün erken oldum demek istedim ben...2 gun erken derken merak ettım normal regl zamanına goremı soyluyorsunuz yanı sunu sormaya calışıyorum ıgenden sonra 14.gun mutlaka gelıyor ya o bakımdan