Verdiniz mi tekrar testBenim bugün 12.gunum mide ağrım için geldim testim 33 çıktı ama ne olur bilmiyorum
Cumartesi canım ama bugün çok akıntım var idrara gidiyorum bildiğin idrardan önce akıyorVerdiniz mi tekrar test
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırsınızCumartesi canım ama bugün çok akıntım var idrara gidiyorum bildiğin idrardan önce akıyor
Bugün iğnenin 14.gunu bilmiyorum artık hep olmadığı için umut etmiyorumAyy hadi inşallah güzel haberler alırsınız
Yarın kan verin inşallah pozitif çıkar sonuçlarınızBugün iğnenin 14.gunu bilmiyorum artık hep olmadığı için umut etmiyorum
Testimi gördün müYarın kan verin inşallah pozitif çıkar sonuçlarınız
Evet gördüm pozitif görünüyor. Bence 14. Güne kadar iğne etkisi kalmamıştır siz yine de yarın kan verinTestimi gördün mü
İnşallah bakalım canım hayırlısı hepimiz hakkındaEvet gördüm pozitif görünüyor. Bence 14. Güne kadar iğne etkisi kalmamıştır siz yine de yarın kan verin
Bugün tekrar verdim 10.67 çıktı sonucum çok mu düşük sizceİlk catlatma ignesi ile gebelik elde ettigimizde 11.gun degerim 8di 2 gun sonra 58 di sonra 153 sonra 1000leri buldu saglikla ilerliyordu ama aniden kanama alani olustu dusuk olmustu
Yani korkma canim deger yukselir ben de yasamistim bu durumu agir kaldirma yuksege uzanma dikkat et yeter
Saglikla ilerlesin
İki gün sonraki deger mi canim buBugün tekrar verdim 10.67 çıktı sonucum çok mu düşük sizce
Evet perşembe ve cumartesi değerlerimİki gün sonraki deger mi canim bu
Benim pozitif kızlar testim iki katına çıktıİki gün sonraki deger mi canim bu
Neden bu kadar az artis olmusEvet perşembe ve cumartesi değerlerim
Çünkü adetim 26 sında daha var çok minik güzel yükseliş dedi doktorNeden bu kadar az artis olmus
Sana demedim ki canim diger arkadasa dedim senin yazdigini yeni gordumÇünkü adetim 26 sında daha var çok minik güzel yükseliş dedi doktor
Çok sevindim değeriniz ne aceba sağlıkla gelsinÇünkü adetim 26 sında daha var çok minik güzel yükseliş dedi doktor
Bilmiyorum bekleyeceğim artık nasipNeden bu kadar az artis olmus
Ay teşekkür ederimSana demedim ki canim diger arkadasa dedim senin yazdigini yeni gordum
Hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah
Çok sevindim değeriniz ne aceba sağlıkla gelsin