İçini ferah tut nereden dönen var bu ay olmazsa bir dahaki ay olur rabbim yanında olsun8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün kan verdim ve sonucum 7.07 aceba böyle olup yükselen varmı değerleri. Doktorla görüştüm çok düşük dedi iki gün sonra tekrar ver dedi
Yaa inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİlk catlatma ignesi ile gebelik elde ettigimizde 11.gun degerim 8di 2 gun sonra 58 di sonra 153 sonra 1000leri buldu saglikla ilerliyordu ama aniden kanama alani olustu dusuk olmustu
Yani korkma canim deger yukselir ben de yasamistim bu durumu agir kaldirma yuksege uzanma dikkat et yeter
Saglikla ilerlesin
Amin inşallah teşekkür ederim insan ister istemez stres yapıyorİçini ferah tut nereden dönen var bu ay olmazsa bir dahaki ay olur rabbim yanında olsun
Kaçıncı gün yapmıştınız acaba. Bugün 14. GünümBenim de böyleydi 8 > 34 > 360 > 1100 + diye ilerledi yolunda her şey.
Regle 4 gün kala 8'di.Kaçıncı gün yapmıştınız acaba. Bugün 14. Günüm
Yokmu diyorsunuz yaniRegle 4 gün kala 8'di.
Siz 8 Kasım iğne olduysanız 10'u çatlasa, bugün çatlamanın 11. günü yani regle 3 gün var bence sizin.
Benim bugün 12.gunum mide ağrım için geldim testim 33 çıktı ama ne olur bilmiyorumKaçıncı gün yapmıştınız acaba. Bugün 14. Günüm
İnşallah değerleriniz artar. Benimde 14. Gün çok düşük çıktı geç mi döllendiği için mi aceba kimyasal gebelikten korkuyorum yaBenim bugün 12.gunum mide ağrım için geldim testim 33 çıktı ama ne olur bilmiyorum
Nasip artık olmadı yarın yine veririm kan. Pazartesi ver dedi doktor amaHayır var diyorum regle 3 kala 7 hamile demek. Doktorunuz önlem amaçlı ilaç yazabilir belki ben istemiştim düşük önleyici. Benim yaşım var gerçi.
Evet doktor çok olumsuz konuştu benimle değer çok düşük dedi o yüzden benimde moralim bozuldu açıkçasıHayır var diyorum regle 3 kala 7 hamile demek. Doktorunuz önlem amaçlı ilaç yazabilir belki ben istemiştim düşük önleyici. Benim yaşım var gerçi.
Benimde büğün 10.günüm testim negatif çıktıBenim bugün 12.gunum mide ağrım için geldim testim 33 çıktı ama ne olur bilmiyorum
Kan mı vermiştinizBenimde büğün 10.günüm testim negatif çıktı
Hayır kan vermedim sabah erken gebelik testi yaptım ama şimdi Birtane daha yaptım onda çok silik çıktı yarın biraz daha koyu çıkmasını bekliyorumKan mı vermiştiniz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızHayır kan vermedim sabah erken gebelik testi yaptım ama şimdi Birtane daha yaptım onda çok silik çıktı yarın biraz daha koyu çıkmasını bekliyorum
Yarın tekrar test yaparım çıkarsa silik te olsa vericem kanda varsa daha kafama takmam rahatlarım pozitif veya negatifİnşallah güzel sonuçlar alırsınızkan verin olmazsa
Evet kan daha iyiYarın tekrar test yaparım çıkarsa silik te olsa vericem kanda varsa daha kafama takmam rahatlarım pozitif veya negatif