Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrasi bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugce6838

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
165
439
18
28
Kızlar femera kullandim bugün çatlatma iğnesnin 7.gunu doktor progestan testi yaptirdi ve 20.9cikti güzel çatlamış yumurtan dedi 15.gun falan test yap ona gore devam ederiz dedi 27si adetimin ilk gunu ben 26sinda yani ignenin 16.gunu kan vermeyi düşünüyorum. Sizce bu değerim güzelmi gebelik olusmasi icin. Dualarinizi bekliyorum bu durumu yasayip bana tavsiyede bulunanlari bekliym 3gundurde bel agrim var alt karnimda kasilma ve gaz sancim var bugnde onlarla beraber gogus agrim başladı siz neler onerirsiniz?

ben de bu ay femara kullandım bugün 12.günüm ve çatlatma iğnesi oldum inşallah hepimiz hamile kalırız kaç tane yumurtanız oluştu femarayla ve boyutu nasıldı?

Belirtileri asla dinleme. Ben bu ay 2. Kez catlatma iğnesi oldum. 10.gündeyim. Yarın sabah kan vericem.
Merhaba canım ıkı kez neden kullandın çatlatma iğnesini peki, bide klomen vs gibi bi hap kullanıpmı catlatma iğnesi oldun yoksa yumurtaların kendı buyudu sonra mı catlatma oldun, bu ay doktor yumurta takıbı yapacak bendede ama ilaç kullanmaya gerek yok dedı adetten sonra 12. Gün gitmeye baslaycagım duruma göre bende catlatma ıgnesı istemeyi dusunuyorum

Klomen kullandım 3 ay ilk ay yeteri buyukluk yoktu yumurtalarda sadece gün asiri iliski olsun dedi igne vermedi. Gecen ay ve bu ay ilacin dozunu arttirdi igne de verdi. Bu ay cok umitliyim olacak insallah.

Gerekli görürse verir sen isteme. Bu ilaçlar da bi ton strese sokuyo insani.

Merhaba benim de ilişki sonrası 7. Günüm beklemek çok yoruyor acaba kan testi yaptırsam çıkar mı birde progestron yüksek olması hamilelik oluştuğunu belirtiyor gidip onun testini mi yaptırsam

Merhaba benim de ilişki sonrası 7. Günüm beklemek çok yoruyor acaba kan testi yaptırsam çıkar mı birde progestron yüksek olması hamilelik oluştuğunu belirtiyor gidip onun testini mi yaptırsam
7.gun hala igne etkisnden pozitif olur en erkn 14,gun kan ver. Profestanida doktr bn ilki kurtaj oldum o ihtimale karsi yaptı ki onceden onlm alsin

7.gun hala igne etkisnden pozitif olur en erkn 14,gun kan ver. Profestanida doktr bn ilki kurtaj oldum o ihtimale karsi yaptı ki onceden onlm alsin
Peogwstron kullanıyorum şuan dün test biraz belli idi bugün yaptım varla yok arası ilacın etkisi gitmiş bence yarın Yaptıracam 10. Gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…