• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası 7.gün

Fatmatt9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
138
90
48
25
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğne olalı 7.günüm iki gündür testim silik çıkıyor.
Birde bugün çok aşırı mide bulantım var.
Af buyurun her an kusacak gibiyim.
Arada rahmimde dışa baskı oluyor.
Akıntım var.
Arada karın ağrım var.
Herkeste oluyor mu bunlar iğne sonrası
Yoksa bir umut mu..
Lütfen yardım edin bana😑😣

İğnenin içinde hcg var hamilelik belirtileri yapar. Aldrmayın. 14.gün test yapın. Öncesi iğne etkisi.

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğne olalı 7.günüm iki gündür testim silik çıkıyor.
Akıntım var.
Arada karın ağrım var.
Yoksa bir umut mu..
Iğne etkisi ortalama 14 gün devam eder. Bu süre dolmadan yapacağınız testlerdeki pozitiflerin hepsi malesef iğneden dolayı.

İnşallah kardeşim bugün 8.gün her yemekten sonra yoğun mide bulantım var ama kusamıyorum
Inşallah bebek vardır. Ama belirti arama 14 gün insana işkence gibi geliyor negatif çıkınca daha çok üzülüyorsun.
4 ay çatlatma iğnesi kullandım, son seferde 2 doz iğne oldum anladım ki insana en iyi gelen şey unutmak. Biliyorum elde değil ama sürekli düşünerek ister istemez strese giriyoruz.

Inşallah bebek vardır. Ama belirti arama 14 gün insana işkence gibi geliyor negatif çıkınca daha çok üzülüyorsun.
4 ay çatlatma iğnesi kullandım, son seferde 2 doz iğne oldum anladım ki insana en iyi gelen şey unutmak. Biliyorum elde değil ama sürekli düşünerek ister istemez strese giriyoruz.
Elimden geldiği kadar kafamı vermemeye çalışıyorum ama gene de kayıyor kafam...

Benimde bugun 7ıncı gunum ama ilk gunlerde boyle kasıklarımda karın bölgemde belimde agrı olmamıştı ama bi kac gundur cok agrım oluyor ara ara sebebi nedir acaba bu durumu yaşayan varmı?ilk defa 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum

Akıntım var.
Arada karın ağrım var.
Yoksa bir umut mu..
11 günde bile silik çıkmıştı

Benimde bugun 7ıncı gunum ama ilk gunlerde boyle kasıklarımda karın bölgemde belimde agrı olmamıştı ama bi kac gundur cok agrım oluyor ara ara sebebi nedir acaba bu durumu yaşayan varmı?ilk defa 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum
Yumurtlama gerçekleşiyor olabilir canım

Merhaba bugün çatlatma iğnesinin 8.günü ilk defa kullandım kasıkta batma hariç bir şikayetim yoktu ama dün geceden beri mide bulantım var sizce neden? İğneden diye düşünüyorum ama öyle olsa bir haftadır midemde hiç sorun yoktu neden şimdi başladı?

Back