• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi sonrasi 11. Gun hcg 3.07 çıktı sizce yukselir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mysterious_FB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
29
9
36
41
Merhaba ,
1 ekim aksami çatlatma iğnesi oldum (choriomon 5000 iki tane) iğne sonrası 12.saatte ve 36.saatte ilişki oldu sonrası hep günasiri oldu. Ovulasyon testleri 8.güne kadar hem pozitif 9.günden itibaren gene çift çizgiyi ama t çizgisi pembe idi silik ama çok silik değildi.
12 ekimde kan testi yaptırdım 3.07 çıktı. Sizce erken mi dana sonra yukselirmi hiç böyle bişey başına gelen var mı? Hamile olma ihtimali var mı sizce?

Merhaba ,
1 ekim aksami çatlatma iğnesi oldum (choriomon 5000 iki tane) iğne sonrası 12.saatte ve 36.saatte ilişki oldu sonrası hep günasiri oldu. Ovulasyon testleri 8.güne kadar hem pozitif 9.günden itibaren gene çift çizgiyi ama t çizgisi pembe idi silik ama çok silik değildi.
12 ekimde kan testi yaptırdım 3.07 çıktı. Sizce erken mi dana sonra yukselirmi hiç böyle bişey başına gelen var mı? Hamile olma ihtimali var mı sizce?
Yükselebilir de düşebilir de. Ama normalde 14 günden önce test-tahlil yapılmaz doktorunun söylemiş olması lazım. İğnenin etkisi olabilir. Bana soracak olursan da öyle, gebelik olsaydı 11nci gün bhcg daha çok yükselirdi. Adetinin geçmesini bekle bakalım zaten 3 gün kalmış.

Merhaba ,
Canim hamilemisin

Merhaba ,
Konu sonuçlanmamış merak ettim. Benim de 11. gün 2.8 çıktı yükseldi mi düştü mü hamile misin ?

Canim hamilemisin
hayır hala gebe kalamdım. tüp bebek denemsi yapacagız ama dr ve merkez kararı veremedık. ya memorail ata şehir zeki salar yada bahcecı tup merkezı cem çelik. cem çelik tecburesı biliniyor ama yogun oldugu için tereddut edıyorum. zeki salar da dr olarak cok ıyı ama tup bebek deneyımlerını blmıyorum basarısı vs kararsızım.

hayır hala gebe kalamdım. tüp bebek denemsi yapacagız ama dr ve merkez kararı veremedık. ya memorail ata şehir zeki salar yada bahcecı tup merkezı cem çelik. cem çelik tecburesı biliniyor ama yogun oldugu için tereddut edıyorum. zeki salar da dr olarak cok ıyı ama tup bebek deneyımlerını blmıyorum basarısı vs kararsızım.
Mrb cnm naaptın zeki salar ı ben de dusunuyorum gittin mi zeki beye

Mrb cnm naaptın zeki salar ı ben de dusunuyorum gittin mi zeki beye
Zeki bey' e normalde zaten gidiyorum. Çok memnunum. sadece tüp bebek için tecrubelerını arastırmak ıstemıstım ama cok bısey bulamadım. ama onda yaptırmaya karar verdık. Ocak ayında ıns. baslayacagız.

Back