Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkesee
Geçtiğimiz cuma günü çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün gebelik testi yaptım yapmamam gerektiğini biliyorum ama yaptım ve sonuç negatifti sizce 14.gün bu sonuç değişebilir mi? bunun örneğini yaşayam var mı acaba
peki teşekkür ederim bilginiz var mıdır bilmiyorum ama mesela hamile değilsem bu iğneyi ömrümüzde üç kez vurulabiliyormuşuz daha sonrasında direkt tüp bebek uygulamasına mı geçilir acabaEvet değişir. İğnenin etkisi geçmiş demek bu.
peki teşekkür ederim bilginiz var mıdır bilmiyorum ama mesela hamile değilsem bu iğneyi ömrümüzde üç kez vurulabiliyormuşuz daha sonrasında direkt tüp bebek uygulamasına mı geçilir acaba
belki de ben yanlış biliyorumdur onu da burda okumuştum zaten ay inşallah tutar bebişinizAaa. Ben 3 ten fazla vuruldum ya. Bilmiyordum hiç. Daha geçen pazartesi vuruldum sonuncuyu.
belki de ben yanlış biliyorumdur onu da burda okumuştum zaten ay inşallah tutar bebişiniz
Benim doktorum da 3 ay ama 6 aya kadar yolu var. Duruma göre 6 kere deneyebiliriz dedi.peki teşekkür ederim bilginiz var mıdır bilmiyorum ama mesela hamile değilsem bu iğneyi ömrümüzde üç kez vurulabiliyormuşuz daha sonrasında direkt tüp bebek uygulamasına mı geçilir acaba
Sonucunuz ne oldu acaba bnde aynı 9. Gunum testşm begatif daha pozitife dönmez gibi hissim varpeki teşekkür ederim bilginiz var mıdır bilmiyorum ama mesela hamile değilsem bu iğneyi ömrümüzde üç kez vurulabiliyormuşuz daha sonrasında direkt tüp bebek uygulamasına mı geçilir acaba
Merhaba benim bugün 10. Gün ama kaç test yaptım bugüne kadar hiç çift çizgi görmedim tutmadı heehaldeSonucunuz ne oldu acaba bnde aynı 9. Gunum testşm begatif daha pozitife dönmez gibi hissim var
E bendede bence bu iğne etkisi cok cabum gecşuır veya bende bir işe yaramıyor tutmuyor içime dıgardı tutsa bosuna bu kadar kasık agrısı cektim hala daha da cekiyoru. Kocaman bi hiçMerhaba benim bugün 10. Gün ama kaç test yaptım bugüne kadar hiç çift çizgi görmedim tutmadı heehalde
Garip olan bende hiç ağrı falan olmadı o zmaan bende hiç fayda etmedi ama doktora gittim çatlama olmuş dedi anlamadım vallaE bendede bence bu iğne etkisi cok cabum gecşuır veya bende bir işe yaramıyor tutmuyor içime dıgardı tutsa bosuna bu kadar kasık agrısı cektim hala daha da cekiyoru. Kocaman bi hiç
Merhaba 10gun iğne etkisi geçmiştir. 12 günü idrar testi yapın.Merhaba benim bugün 10. Gün ama kaç test yaptım bugüne kadar hiç çift çizgi görmedim tutmadı heehalde
Ben iğneyi 30 Aralık sabah 8de vuruldum vuruldugum günden beri bir kere bile ikinci çizgiyi görmedim kiMerhaba 10gun iğne etkisi geçmiştir. 12 günü idrar testi yapın.
Cok ilginç degilmi ama doktoramı sorsakBen iğneyi 30 Aralık sabah 8de vuruldum vuruldugum günden beri bir kere bile ikinci çizgiyi görmedim ki
ya ben 14.gün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı ancak adetim 6 gün gecikti hala da test yaptıramadım bilemiyorum o sebepleSonucunuz ne oldu acaba bnde aynı 9. Gunum testşm begatif daha pozitife dönmez gibi hissim var
canım valla bu sitede 16-17. günde öğrenenler olmuş bilemiyorum ben de anlamadım bu işi gerçekten iğneden sonra çok sancı çektim hala da ara ara geliyor adetim de 6 gün gecikti ama test negatifti 1 hafta önceMerhaba benim bugün 10. Gün ama kaç test yaptım bugüne kadar hiç çift çizgi görmedim tutmadı heehalde
Bir önceki denememde bende aynı oldu 19 z gun regl oldum pkos varsa eger gecikme olabiliyormus dr öyle demişti ama kafayı yemiştim ya psikolojim cok bpzukdu bu süreçte allah düşmanıma vermesincanım valla bu sitede 16-17. günde öğrenenler olmuş bilemiyorum ben de anlamadım bu işi gerçekten iğneden sonra çok sancı çektim hala da ara ara geliyor adetim de 6 gün gecikti ama test negatifti 1 hafta önce
amin ya aynen öyle hayırlısı olsun valla ne diyeyim ben evleneli 3 ay oldu zaten bir aydır falan deniyoruz ona rağmen insan aşırı ümitsizliğe kapılıyor allah herkesin yardımcısı olsunBir önceki denememde bende aynı oldu 19 z gun regl oldum pkos varsa eger gecikme olabiliyormus dr öyle demişti ama kafayı yemiştim ya psikolojim cok bpzukdu bu süreçte allah düşmanıma vermesin
Doktoruma sordum iğneden 3 gün sonra gidince ağrı olmak zorunda değil dedi normal dedi gününü bekleyecez dediCok ilginç degilmi ama doktoramı sorsak
Ooo sen durr bence en bastan sen bi hiç stres yapma sal kendiniii olacaktır bizim bastan hatamızı sen yapma bende en bastan 1. Aydan stres yaptım pinopiriklendm evlenmeden önce cunku pko vardı bende biliyordum ya sonra işte kafama taka takaaa hastalık haline getirdim bu haldeyim rabbim düzeltsin hu kafamın içini insallahamin ya aynen öyle hayırlısı olsun valla ne diyeyim ben evleneli 3 ay oldu zaten bir aydır falan deniyoruz ona rağmen insan aşırı ümitsizliğe kapılıyor allah herkesin yardımcısı olsun