Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 2 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediği günleri değerlendirdik bugün iğnenin 5.günü her iki kasıgımda sürekli kramplar giriyo normal olabilir mi yani bı gebelik olabilir mi biliyorum çok erken ama bı ihtimal umutlaniyorum
Canım ben bugün 2.çatlatma iğnemi vuruldum. İlki 7 ay önceydi. Ve inan acile gitmişliğim var o ağrılardan. O kadar ağrım oldu ki korktum. Normal yani. Bugün 2. İğnemi oldum. Henüz bir şey yok ama o ağrı gelecek biliyorum. Sık dişini güzel haberler alacağız.
Kızlar merhaba 2 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediği günleri değerlendirdik bugün iğnenin 5.günü her iki kasıgımda sürekli kramplar giriyo normal olabilir mi yani bı gebelik olabilir mi biliyorum çok erken ama bı ihtimal umutlaniyorum
Benimde bugün 15 gün sadece 3 4 gündür ara ara midem bulanıyor bide adet olcakmisim gibi ağrılarım var bu akşam kan testi vericem hayırlısı olsun bizler için sen ne zaman test yapacaksın ben evde yaptım ama çıkmadı