• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası kasık ağrısı

polt06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
111
15
13
25
Kızlar merhaba 2 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediği günleri değerlendirdik bugün iğnenin 5.günü her iki kasıgımda sürekli kramplar giriyo normal olabilir mi yani bı gebelik olabilir mi biliyorum çok erken ama bı ihtimal umutlaniyorum

Canım ben bugün 2.çatlatma iğnemi vuruldum. İlki 7 ay önceydi. Ve inan acile gitmişliğim var o ağrılardan. O kadar ağrım oldu ki korktum. Normal yani. Bugün 2. İğnemi oldum. Henüz bir şey yok ama o ağrı gelecek biliyorum. Sık dişini güzel haberler alacağız.

Kızlar merhaba 2 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum doktorun dediği günleri değerlendirdik bugün iğnenin 5.günü her iki kasıgımda sürekli kramplar giriyo normal olabilir mi yani bı gebelik olabilir mi biliyorum çok erken ama bı ihtimal umutlaniyorum
Canm ne oldu durumun ?

Bugün iğnenin 12 günü evde idrar testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi bilmiyorum ama yoruldum artık

Aaa var ozmn benimde hafif mide bulantı oluyo 2 3 gündür ama kasette negatif gördüm eğer bu ay olmazsa direk tüp Bebege baslicaz

Aaa var ozmn benimde hafif mide bulantı oluyo 2 3 gündür ama kasette negatif gördüm eğer bu ay olmazsa direk tüp Bebege baslicaz
Hayırlısı canm. Benmde bugün 13.gün. Beklemedeyim 🥲 kasette çıkmayabilir hemen erken varsa elinde bi de onla denesene

Benimde bugün 15 gün sadece 3 4 gündür ara ara midem bulanıyor bide adet olcakmisim gibi ağrılarım var bu akşam kan testi vericem hayırlısı olsun bizler için sen ne zaman test yapacaksın ben evde yaptım ama çıkmadı

Back
X