• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası gebelik testi ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Çatlatma iğnesinin 9-10 günleri erken testte silik çizgi çıktı. 11-12 günleri normal idrar testinde negatif. Sizce umudu kesmeli miyim ? 12. Günden sonra pozitife dönen oldumu acaba ?

Çatlatma iğnesinin 9-10 günleri erken testte silik çizgi çıktı. 11-12 günleri normal idrar testinde negatif. Sizce umudu kesmeli miyim ? 12. Günden sonra pozitife dönen oldumu acaba ?
Benımde böyle oldu pazartesi doktor randevum var bende öğrenicem bakalım ama ben 15. Gün tekrar yapıcam

Çatlatma iğnesinden sonraki 12. Gün regl tarihi olmadığı için gebelik testinde çıkmaması çok normal. En kesin sonuç 14. Gün kan tahlili

Benim ignenin 6. Günü kan değerim 13,27 çıktı sizce cok mu 6. Güne kadar yoksa düşer mi değer

Benim ignenin 6. Günü kan değerim 13,27 çıktı sizce cok mu 6. Güne kadar yoksa düşer mi değer
canım iğnenin etkisi en erken 11-12. gunde geçer. bu günlerden önce test yaptirirsan gebelik yoksa bile bhcg yüksek çıkar. çünkü iğnenin içinde zaten hcg hormonu var. 6. gün aşırı erken

Back