Çatlatma iğnesi özelde ne kadar?

nagishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
88
Yer
İzmir
Arkadaşlar 4 aydır bebek çalışmalarımız var geçen ay strestten yumurtam çatlamadı ve küçük bir kiste dönüştü adet söktürücü ve horman ilacı aldım kullandım ve kanamam geldi... Doktorum şimdi yumurta takibi yapıor çarşamba gidicem istersen çatlatma iğnesi vururum dedi... Sizce gebe kalma olasılıgı yüzde kaç? Bide özel de ücretleri ne oluyor?? Şimdiden herkese teşekkürler.

merhaba ben geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım bir tıp merkezine gitmiştim iğneyi kendim almıştım 70 veya 80 tl idi.iğneyi de bir sağlık ocağında vurundum.yani iğne ücretini siz ödüyorsunuz vurması için para verilmiyor (diye biliyorum).umarım yardımcı olabilmişimdir :17:

merhaba ben geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım bir tıp merkezine gitmiştim iğneyi kendim almıştım 70 veya 80 tl idi.iğneyi de bir sağlık ocağında vurundum.yani iğne ücretini siz ödüyorsunuz vurması için para verilmiyor (diye biliyorum).umarım yardımcı olabilmişimdir :17:

CaNIM çok teşekkür ederimmm... Peki Hamile kalma olanagı çok yüksekmi?

prengly iğne yaklaşık 10 tl ama piyasada yok.ovitrelle ise 73-74 tl.eğer rapor çıkarırsan çok çok daha az.iğnelerin fiyatı sabit buarada iğneyi kendin göbekten yapabilirsin.başarı ise garanti değil.

ovitrelle 75 tl civarı....
diğer iğne yok zaten....
ben 2 ay kullandım klomenle birlikte olmadı....

Son düzenleme:
ben ovitrella iğne oluyorum 75tl gebe kalma sansı %20 dedi bana doktorum insallah hepimzin bebegi olur

CaNIM çok teşekkür ederimmm... Peki Hamile kalma olanagı çok yüksekmi?

rica ederim canım ben 1 kez çatlatma iğnesi vurundum ama olmadı bu ay sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi vurunmadım takip de yaptırmadım bat bekliyorum bakalım . bu klomene 3. ve son ayım artık oluruna bırakacağım çünkü 9 aydır deniyoruz

Back