Çatlatma iğnesi ovitrelle

Kullanicic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
532
224
33
27
Merhaba hanımlar bu ay klomen kullandık 3 tane yumurtam var doktor yarın çatlatma iğnesi yaptır 18 saat sonra ilişki dedi genelde hep 36 saat sonra ilişki duydum bana neden 18 saat sonra dedi acaba

Merhaba hanımlar bu ay klomen kullandık 3 tane yumurtam var doktor yarın çatlatma iğnesi yaptır 18 saat sonra ilişki dedi genelde hep 36 saat sonra ilişki duydum bana neden 18 saat sonra dedi acaba
Ben hiç saate uymadim iğneyi sabah 11 vurduk 3 gün üst üste ilişki oldu beklemedeyim

Öylemi doktor size saat verdi mi sperm kalitesini etkiler diye açıkçası üst üste ilişkiden çekiniyorum eşimde il dışında gelecek nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ?

Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var ve aşırı gaz sorunum var . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra ağrı kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ?
Keşke evde test yapsaydınız şuan kesinlikle çıkması lazım testiniz varsa yapın hemen bir tane

selam, benim doktorum 12.ve 36.saati değerlendireceksiniz dedi. ben de bugün oldum iğne. siz yaptırmış olmalısınız iğneyi, nasılsınız, herhangi bir belirti ya da yan etki var mı?

selam, benim doktorum 12.ve 36.saati değerlendireceksiniz dedi. ben de bugün oldum iğne. siz yaptırmış olmalısınız iğneyi, nasılsınız, herhangi bir belirti ya da yan etki var mı?
Evet iğnemin bugün 9. Günü idrar testinde negatifi gördüm bugün sadece göğüs ağrım var başka belirtim yok bekleyeceğim bende

Kızlar bir soru soracağım size 12 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum ilk günler aşırı ağrı sızı oldu bu 5. Günüm ama mide bulantısı falan var bide sanki boğazımda yumru gibi bişi var nedir anlamadım. Bide hasta olucam gibi theraflu falan içsem sıkıntı olur mu sizce

Kızlar merhaba ben 16 ekim pazartesi günü catlatma ignesi vuruldum karından
Doktorum 1 gun ara ile ilişki saati verdi 16 gün sonra gel dedi yani 1 kasimda doktora gitmem gerekiyordu. Benden vajinal akıntı ve kahve leke geldi adet oldum sandim ama değildim az geldi bel agrisi olunca da test yapmak istedim
16 ekim pazartesi günü iğne vuruldum
21 ekim cumartesi gecesi erken gebelik testi ve normal test yaptırdım hafif çizgi vardi 1 saat sonrada belirginlesti 2 cizgi gözüküyordu ama silikti 2 testte de
22 sinde pazar günü kan testi verdim catlatma ignesinden 7 gün geçmişti sonuç kan testi pozitif çıktı
Ve bugün doktora gittim içeri girmeden sekreter ile konuştum 16 gün sonra gel igne etkilemiştir dedi kafam çok karıştı fikriniz nedir kan testimde pozitif çıktı 7. Gün vel ağrım da var arkadaşımda Ayn iğneyi olmuştu ama onun negatifti kan sonucu ve onun doktoru kanda sonuç pozitif çıkmaz iğne etkilemez diyor ne yapmam Lazım

Back