Amin inşallahEvet haklısın bu süreç çok stresli ama kötüyü düşünme hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıklı gebeliğe kavuşursun.
Canım peki hamilelikle ilgili bir belirti yaşıyor mısın bu süreçte?Eki Görüntüle 3550577 Kuzum kan testi verdim 16.8 çıkmış 12.günüm cuma günü tekrar vereceğim yalnız testimi dün akşam üzeri yapmıştım birde az önce yaptım baya fark var sabahki yaptıklarımda çok fark yoktu ama akşam üzeri yaptıklarım baya belli fark var Eki Görüntüle 3550575 Eki Görüntüle 3550576
Baş dönmesi ,mide bulantısı ve aşırı acıkıyorum erken galiba ama benim vitaminlerim düşük hep o yüzden etkiliyor aralıkta kimyasal geçirdim onuda baş dönmesinden anlamıştım ilk öğrendiğim değer 7ydiCanım peki hamilelikle ilgili bir belirti yaşıyor mısın bu süreçte?
Çok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar alırsın çok heyecanlı beklemekCuma günü gideceğim tekrar mutlaka buraya bildireceğim ama bence 10.günden sonra günlük gebelik testi yapmak mantıklı tamamen silikleşirse gebelik yok demektir koyulaşırsa vardır
Belirtilerin çok erken başlamış gerçekten. Genellikle 5. Haftada başlar diyorlar ya demek ki kişiden kişiye çok değişiyorBaş dönmesi ,mide bulantısı ve aşırı acıkıyorum erken galiba ama benim vitaminlerim düşük hep o yüzden etkiliyor aralıkta kimyasal geçirdim onuda baş dönmesinden anlamıştım ilk öğrendiğim değer 7ydi
Lütfen yitirme ümidini, henüz çok erken gebelik var yok demek içinÇok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar alırsın çok heyecanlı beklemekbenim bugün 8.gunumde negatif çıktı ümidimi yitirdim yine inşallah döner
Öyle bir belirtim de yok sadece normalin dışında çok gazım oluyor. Karnım şiş oluyor resmen hiç böyle olmazdım. O da iğneden dolayı sanirimLütfen yitirme ümidini, henüz çok erken gebelik var yok demek için
Benimde kist var çikolata bende Klomen kullandım ama iğne bulamadım malesef bat 5 martArkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz. yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Düşündüğümüz anda doktora muayene oldum hormon testlerinde vs bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Eşimde de sperm sorunu yok. Rahim filmi de çektirdim tüplerde açık çok şükür. Yalnız gebelik elde edemedim. Birkaç ay femara muadili letresan kullandım yumurta büyüdü ama iğne olmadım. Sonrasında ara verdim ilaca da. Bu ay letresan kullandım. 2 adet 19 mm yumurta gelişmiş 1 tane de malesef kist oluşmuş ilacın etkileriovitrelle catlatma iğnesini bugün oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasını gün aşırı dedi. Benim gibi olan sonuç almış veya bekleyen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim. Doktorlarınızın tavsiyeleri nelerdi ? Siz ne gibi şeyler yaptınız yumurtlama takibi yine de yaptınız mı?
Canım senin bıgün negatif çıkmamış mıydı? Aynı test mi pozitife dönmüş? Tabi 10 dk sonrasını baz almayın diyorlar onu da atlamayalımBugün yaptığım testte pozitif çıkmış kızlar bir kere baktım daha bakmadım ama bu iğnenin etkisi ne zaman biter çok heyecanlaniyorum.
Benimde kist var çikolata bende Klomen kullandım ama iğne bulamadım malesef bat 5 mart
Ben o an baktım 2 dk bekledim negatifti tarihi yazıp kaldırdım sonra bir baktım bu şekilde olmuşCanım senin bıgün negatif çıkmamış mıydı? Aynı test mi pozitife dönmüş? Tabi 10 dk sonrasını baz almayın diyorlar onu da atlamayalım
Bende 21 şubatta iğne oldum nasıl geçecek bu günler hissettiğin ağrı falan var mıMerhabalar bende 5 günlük klomen kullanımı sonrasında 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 4.günümdü sizin belirtileriniz ne zaman başladı belirtiniz oldumu olmadı mı? İlk denemeniz mi
2 iğne mi veriler?Selammm kizlar, inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız bende bugün gece 12 de vurundum catlatma iğnelerini 2 tane gonapeptyl şifa olsun inşallah bebiş getirsin bize
Selam canım bu arada. Direk soruya girmişimSelammm kizlar, inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız bende bugün gece 12 de vurundum catlatma iğnelerini 2 tane gonapeptyl şifa olsun inşallah bebiş getirsin bize
İnslh canım inslah hepimiz için güzel haberler duymak nasip olurCanım burada okuduklarıma göre genelde çoğunun doktorları, senin doktorun gibi önermiş. Ama benim doktorum iğneden itibaren 4 gün dedi. Birçok başarılı tedavisi var gittiğim doktorun o yüzden de dinleyip sık ilişki yaşayacağım bakalım. Böyle paylaşımda kalmamız iyi oluyor, önerilerin sonuçlarını hep birlikte yaşayıp görüyoruz. Umarım bebişin tutunmuştur sanave umarım allah hiçbirimizi uğraştırmadan nasip eder
Selam canım, bana ovittelle vermedi o dediğim iğneden 2 tane verdi biri göbüsün bı tarafi diğeri bitarafina şeklinde. Bende hiç sorgulamadim :)Selam canım bu arada. Direk soruya girmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?