Canım ben 15. Gün kanda çok düşük bir değerle öğrendim,19. Günde idrar testinde belli oldu ancakGonal f ile yumurtalarim gelisti ve 11.gün bugun idrar testi yaptım ve negatif sizc umut var mı?
Yaaa ciddimisin insallah vardir sadece göğüs uçlarim aciyo peki sizdemi çatlatma iğnesi oldunuzCanım ben 15. Gün kanda çok düşük bir değerle öğrendim,19. Günde idrar testinde belli oldu ancak
Evet canım bende çatlatma iğnesi oldum,ve hic bir belirti yoktu. En sağlıklısı 15-16 gün kan testi yaptırmakYaaa ciddimisin insallah vardir sadece göğüs uçlarim aciyo peki sizdemi çatlatma iğnesi oldunuz
Cok tesekkurlr moral verdin insallah adet olmam hamileyimdirEvet canım bende çatlatma iğnesi oldum,ve hic bir belirti yoktu. En sağlıklısı 15-16 gün kan testi yaptırmak
İnşAllah bebeğin seninledir :) :)
Cok tesekkurlr moral verdin insallah adet olmam hamileyimdir
Benim 9. gün silik çizgiydi ama onbir ve 12.gün yaptiklarim negatif bende yok diyorum ama umudum var birazcikta yada umutlanmak istiyorumselam canım üzülmeni istemem bende 1,tedavimde menegon 2, tedavimde gonal f kullandım ama olmadı ya psikolejikti ya da o belirtiler vardı idrar testinde negatif çıkıyordu test yaptığımda oysa u ilaçlar dan dolayı 10 gün falan gebe görünebiliyor muşsun ama benim hep negatifti
Benim 9. gün silik çizgiydi ama onbir ve 12.gün yaptiklarim negatif bende yok diyorum ama umudum var birazcikta yada umutlanmak istiyorum
Pko var bende yumurtalar büyümüyor eşimde sorun yok peki sizdegün olarak farkında değilim ama ya regli olmadan 1 gün önce ya bir gün sonra test yapıyordum negatif çıkıyordu sizin sorun neydi
Pko var bende yumurtalar büyümüyor eşimde sorun yok peki sizde
Bak benim troit hep 1.5 falandi gecen ay 5.5 cikti sok oldum endokrine sevk etti kadin doğumcu ertesi sabah 2.5 cikti ultrasyon temiz ama 3 ay sonra gel dedi bende lh yuksek2,5 yıl boyunca sebepsiz kısırlık denildi aşılama kontrolünde polip olduğu öğrenildi şimdi ameliayat oldum hormon testlerim normal çıkmıştı ama yeniden yaptırdım prolaktin ve troid çıktı bu ay testleri tekrar yaptırcam ve hormon yüksekliğe kesin varsa ilaç tedavisi uygulanacak
Bak benim troit hep 1.5 falandi gecen ay 5.5 cikti sok oldum endokrine sevk etti kadin doğumcu ertesi sabah 2.5 cikti ultrasyon temiz ama 3 ay sonra gel dedi bende lh yuksek
Doğudayim burda aşilama yapilmiyor diyarbakir yada gataya gitmeliyim malesef 5 yillik evliyim 1 düşük yaptimdoktorum çok önemli değil ilaçla düşürülür demişti bu ay ameliyat olduğum için gitmedim önümüzdeki ay gideceğim kaç yıllık evlisiniz keşke iğne tedavisi yapılırken aşılama deneseydin