Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gün test yapıp pozitifi gördünüz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi dileklerin icin sagol cnm.ikinci cizgiyi gorunce cok sevinmistim yaklasik 3 sa sonra adet oldum.daha doktora gorunmedim dun cok silikti bu sabah daha koyuydu o yuzden kimyasal dedim.tutunamadi sanirim

Kuzum hoc belli olmaz adet olabilirskn üzerine de oyle cok arkdas var cift cizgi gorupte adet oluyorsan bir gorun doktora. Dis gebelik fln olur yine de bir git

Nasip degilmis sen ne durumdasin cnm.kacinci gun bugun

Canim Allah insallah sagliklisindan bir evlat nasip eder. Uzme kendini gebelik olusabiliyor ya cok sukur. Ben tuo bebek denedim ya simdi dogal yoldan hic olmaz gibi hissediorum igneyi cuma gecesi vurundum o gunu saymiyorum 11 gibi falan vurundum cunku bugun 5 gun oluyor herhlde daha. Belimde batmalar var arada gogus ucumda sizinti gibi beyazlik anlamadim adet olucam sanirkm 😂

Canim Allah insallah sagliklisindan bir evlat nasip eder. Uzme kendini gebelik olusabiliyor ya cok sukur. Ben tuo bebek denedim ya simdi dogal yoldan hic olmaz gibi hissediorum igneyi cuma gecesi vurundum o gunu saymiyorum 11 gibi falan vurundum cunku bugun 5 gun oluyor herhlde daha. Belimde batmalar var arada gogus ucumda sizinti gibi beyazlik anlamadim adet olucam sanirkm 😂
Canim insallah bebeğin seninledir.Guzel haberlerini bekliyorum :emir_bebek:

Back