- 17 Nisan 2016
- 1.575
- 937
- 123
- Konu Sahibi CiciKedi01
-
Bunlar normal cnm.Ignenin etkileri.benim bugun 14.gun bende bile halaa var.Karnim davul gibi adet olsam rahatliycam gelmiyor bi turluKizlar catlatma ignesi 36 saati 10 dkka sonra dolmus olacak . Bel fln klmadi balon gibi kasiklarim otururkrn bile hissediorum baski oluyor ara ara adet ağrısıoluyor ya adet mi olcm anlmadim
Bunlar normal cnm.Ignenin etkileri.benim bugun 14.gun bende bile halaa var.Karnim davul gibi adet olsam rahatliycam gelmiyor bi turlu
Progestan kullaniyorum.progestan adeti geciktiriyormus.ilk ignede de 16.gun adet oldum.O yuzden pek umutlu degilim.Gec dollenme falan olamaz misin acaba ya sdet de baslamasi lazimdi 14 gunde yoksa gebelik. Tecrube edinmeden heo bir bekleyis umut icindr geciriyoruz
Progestan blmiorm da belli olmaz ya belirtier hem adetnolunacak gibi olan belirtilerle ayni diorlar ayni belirtulerle gebe de kalinabilirmis. Kacinci gunun artik bugunle 15 gun sanirim sizinProgestan kullaniyorum.progestan adeti geciktiriyormus.ilk ignede de 16.gun adet oldum.O yuzden pek umutlu degilim.
Evt cnm bugun 15.gun sabah elimdeki son testi de yaptim kocaman bi negatif,sanirim benimkisi piskolojik kafamdan bi cikarsam rahatliycam ama olmuyor iste.olacaksa biran once olsun cunku son deneme olacak esim temmuz basi radyasyonlu bir ilaç alacak.Bu ilaci alinca 6 ay bebek yasak yas 36 ekimde 37 olucam.sanirim bunlari dusundukce strese giriyorum.Olacagi varsada olmuyorProgestan blmiorm da belli olmaz ya belirtier hem adetnolunacak gibi olan belirtilerle ayni diorlar ayni belirtulerle gebe de kalinabilirmis. Kacinci gunun artik bugunle 15 gun sanirim sizin
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez vardır hayırlı bi zamanı ama biz hem stresli hem sabırsızız, inşaAllah daha fazla bekletmeden olur bebeğim Rabbim yardımcın olsunEvt cnm bugun 15.gun sabah elimdeki son testi de yaptim kocaman bi negatif,sanirim benimkisi piskolojik kafamdan bi cikarsam rahatliycam ama olmuyor iste.olacaksa biran once olsun cunku son deneme olacak esim temmuz basi radyasyonlu bir ilaç alacak.Bu ilaci alinca 6 ay bebek yasak yas 36 ekimde 37 olucam.sanirim bunlari dusundukce strese giriyorum.Olacagi varsada olmuyor
Evt cnm bugun 15.gun sabah elimdeki son testi de yaptim kocaman bi negatif,sanirim benimkisi piskolojik kafamdan bi cikarsam rahatliycam ama olmuyor iste.olacaksa biran once olsun cunku son deneme olacak esim temmuz basi radyasyonlu bir ilaç alacak.Bu ilaci alinca 6 ay bebek yasak yas 36 ekimde 37 olucam.sanirim bunlari dusundukce strese giriyorum.Olacagi varsada olmuyor
Normal canım benim 8 gün oldu hala ağrım var içini ferah tut iğnenin etkisidirBir de kizlar birsey soracagim igne vurunali 3 gun olacak yalnizca ayaga kalktigim zaman muthis bir agri oluyor kasiklarimda norml midir yoksa ne yani hu gitsem mi doktora blmiorum
Normal canım benim 8 gün oldu hala ağrım var içini ferah tut iğnenin etkisidir
Umutsuz olma vardır vakti zamanı ne zaman adet tarihinBen artik eminim adet olucam sanmiyorum dollenmenin oldugunu faln. Beklemek sadece yorucu
Canim hep duxensiz oldugu icin tarihi bilmiyorum. En son tarlusalla 23 mayisda olmustym. Simdi de bu kadar hormon yuklemesi ve catlatma ignesi ile duzenli olurum diye dusunuyorum. Eger gebelik olmazsa 23 haziran gibi adet olurumUmutsuz olma vardır vakti zamanı ne zaman adet tarihin
Allah gönlüne göre versin inşaAllahCanim hep duxensiz oldugu icin tarihi bilmiyorum. En son tarlusalla 23 mayisda olmustym. Simdi de bu kadar hormon yuklemesi ve catlatma ignesi ile duzenli olurum diye dusunuyorum. Eger gebelik olmazsa 23 haziran gibi adet olurum
Kizlar bugün 16.gun bitti.Halaa gelen giden yok.Aksam isten gelince test yaptim belli belirsiz cizgi cikti.sabah tekrarliycam.sizlere haber ederim
Cnm sabah daha koyu cikti 6 gibi ama simdi adet oldum.Sanirim kimyasalmisCizhi çıktıysa vardrinsllh yani 16 gun cok Iyi bi gun ama bu zmna olmn gerekirdi olsaydin insllh vrdr canm
Cnm sabah daha koyu cikti 6 gibi ama simdi adet oldum.Sanirim kimyasalmis
Cnm sabah daha koyu cikti 6 gibi ama simdi adet oldum.Sanirim kimyasalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?