Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gün test yapıp pozitifi gördünüz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar catlatma ignesi 36 saati 10 dkka sonra dolmus olacak . Bel fln klmadi balon gibi kasiklarim otururkrn bile hissediorum baski oluyor ara ara adet ağrısıoluyor ya adet mi olcm anlmadim 🙄😥

Kizlar catlatma ignesi 36 saati 10 dkka sonra dolmus olacak . Bel fln klmadi balon gibi kasiklarim otururkrn bile hissediorum baski oluyor ara ara adet ağrısıoluyor ya adet mi olcm anlmadim 🙄😥
Bunlar normal cnm.Ignenin etkileri.benim bugun 14.gun bende bile halaa var.Karnim davul gibi adet olsam rahatliycam gelmiyor bi turlu

Bunlar normal cnm.Ignenin etkileri.benim bugun 14.gun bende bile halaa var.Karnim davul gibi adet olsam rahatliycam gelmiyor bi turlu

Gec dollenme falan olamaz misin acaba ya sdet de baslamasi lazimdi 14 gunde yoksa gebelik. Tecrube edinmeden heo bir bekleyis umut icindr geciriyoruz

Gec dollenme falan olamaz misin acaba ya sdet de baslamasi lazimdi 14 gunde yoksa gebelik. Tecrube edinmeden heo bir bekleyis umut icindr geciriyoruz
Progestan kullaniyorum.progestan adeti geciktiriyormus.ilk ignede de 16.gun adet oldum.O yuzden pek umutlu degilim.

Progestan kullaniyorum.progestan adeti geciktiriyormus.ilk ignede de 16.gun adet oldum.O yuzden pek umutlu degilim.
Progestan blmiorm da belli olmaz ya belirtier hem adetnolunacak gibi olan belirtilerle ayni diorlar ayni belirtulerle gebe de kalinabilirmis. Kacinci gunun artik bugunle 15 gun sanirim sizin 😥

Progestan blmiorm da belli olmaz ya belirtier hem adetnolunacak gibi olan belirtilerle ayni diorlar ayni belirtulerle gebe de kalinabilirmis. Kacinci gunun artik bugunle 15 gun sanirim sizin 😥
Evt cnm bugun 15.gun sabah elimdeki son testi de yaptim kocaman bi negatif,sanirim benimkisi piskolojik kafamdan bi cikarsam rahatliycam ama olmuyor iste.olacaksa biran once olsun cunku son deneme olacak esim temmuz basi radyasyonlu bir ilaç alacak.Bu ilaci alinca 6 ay bebek yasak yas 36 ekimde 37 olucam.sanirim bunlari dusundukce strese giriyorum.Olacagi varsada olmuyor :KK43:

Evt cnm bugun 15.gun sabah elimdeki son testi de yaptim kocaman bi negatif,sanirim benimkisi piskolojik kafamdan bi cikarsam rahatliycam ama olmuyor iste.olacaksa biran once olsun cunku son deneme olacak esim temmuz basi radyasyonlu bir ilaç alacak.Bu ilaci alinca 6 ay bebek yasak yas 36 ekimde 37 olucam.sanirim bunlari dusundukce strese giriyorum.Olacagi varsada olmuyor :KK43:
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez vardır hayırlı bi zamanı ama biz hem stresli hem sabırsızız, inşaAllah daha fazla bekletmeden olur bebeğim Rabbim yardımcın olsun

Anladim allah once esine saglik sihhat versin canim yarafan herseyin zamanini bilir sabret bklm. Sen dilersen yumurtanı da dondurabilirsin erkenden tup bebek yaparsiniz yumurtalar iyiyken. Bende bir deneme yaptim bak mumkun degil norml yolla dediler degerler duzeldi bu seferde tup bebege gerek yok dogaldan deneyin dediler mesela. Nerden neyin sebeb olacagini bilemeyiz. Allah esine saglik versin once

Bir de kizlar birsey soracagim igne vurunali 3 gun olacak yalnizca ayaga kalktigim zaman muthis bir agri oluyor kasiklarimda norml midir yoksa ne yani hu gitsem mi doktora blmiorum

Umutsuz olma vardır vakti zamanı ne zaman adet tarihin
Canim hep duxensiz oldugu icin tarihi bilmiyorum. En son tarlusalla 23 mayisda olmustym. Simdi de bu kadar hormon yuklemesi ve catlatma ignesi ile duzenli olurum diye dusunuyorum. Eger gebelik olmazsa 23 haziran gibi adet olurum

Kizlar bugün 16.gun bitti.Halaa gelen giden yok.Aksam isten gelince test yaptim belli belirsiz cizgi cikti.sabah tekrarliycam.sizlere haber ederim

Kizlar bugün 16.gun bitti.Halaa gelen giden yok.Aksam isten gelince test yaptim belli belirsiz cizgi cikti.sabah tekrarliycam.sizlere haber ederim

Cizhi çıktıysa vardr 😍😍😍 insllh yani 16 gun cok Iyi bi gun ama bu zmna olmn gerekirdi olsaydin insllh vrdr canm

Cnm sabah daha koyu cikti 6 gibi ama simdi adet oldum.Sanirim kimyasalmis😥

Olsuncanim en basinda olmazsa olmasin 3 ile 5 aya kadar kalbi duruyor gebelik sonlaniyor allah onlardan korusun insllh bir daha ki ay yine deneriz ne yapalim bozma moralini sakin folik asit kullan kimyasal gebelige engel olabiliyormus sanirim.

Iyi dileklerin icin sagol cnm.ikinci cizgiyi gorunce cok sevinmistim yaklasik 3 sa sonra adet oldum.daha doktora gorunmedim dun cok silikti bu sabah daha koyuydu o yuzden kimyasal dedim.tutunamadi sanirim

Back