Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gün test yapıp pozitifi gördünüz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ignemde dojtor 36 saat sonra dedi ikinci ignemde doktoru degistirdim.igneyi oldugum gece ve sonraki gece iliski sonrasinda gun aşırı dedi.benim bugun 13.gun sabah test yaptim silik bir ikinci cizgi vardi ama ignenin etkisimi bilemiyorum.

O zmn bugünü de degerlndirmk gerek. Sonrasinda nelere dikkt ettiniz. Yani yattiniz mi bir kac saat. Bnm daha igneye 24 saat olmadi bklmk cok zor. Insllh bbgn seninledr

Bencede bugunu degerlendir.Cok inanmasamda adet yerini bulsun diye belimin altina yastik koydum ve 1 saat kalkmadim.ilk cocugumda hic bisey yapmadim hamile oldugumu bile bilmiyordum adetim başladi sandim ama sadece camasirim batmisti sonrasi gelmedi.Yerleşme kanamasiymis.Rabbim sanada hayirli evlat versin cnm

Cnm erken yapmışsın tekrar pozitif olabilir üzülme 14 ünde tekrar yaptir

Oyle yapayım daha 24 saat olmadi ama batmalar yururken bile balon varmis gibi hissediorum kasiklarimda catliyor sanirim. Merak ettigim sey catladiktan hemen sonra mi dolleniyor yoksa catladiktan ne kadar sure boyunca yumurta dollenebilir ne kadar muddeti var yumurtanin acaba ya

Benim bildigim 2 gun ama emin degilim cnm

Benimde aynı şekilde 6. Günden sonra ne zaman silik olur diye dayanamadım test yaptım negatif çıktı, bünyeye göre mi değişiyor bilmiyorum. Adet gününe var mı daha?

Catlatmanin 12.gunu yarim saat sonra çıkan cok cok silik hatta hayalet cizgi ışıkta belli olan cinsten bi cizgi cikmisti bende yeni geciyo ignenin etkisi heralde dedim ve de ondan sonra 16.gün yaptim ilk cizgi kadar olmasa da silik ama baya belli 2.cizgi cikmisti gittim kan verdim dogruymus

Benimde aynı şekilde 6. Günden sonra ne zaman silik olur diye dayanamadım test yaptım negatif çıktı, bünyeye göre mi değişiyor bilmiyorum. Adet gününe var mı daha?
[/QUOTE
adet günüme 13 gün var daha öle hesapladım sizde bekleyin bakalım inşallah sonuçlar hayırlısıyla çıkarr

Benimde 13.gunu cok silik cikti yarin tekrarliycam.insallh seninki gibi olur benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…