- 29 Mayıs 2019
- 180
- 145
- 18
- 35
- Konu Sahibi CiciKedi01
-
14. Gun silik cizgi gormustum bendeKızlar lütfen çatlatma iğnesi kullanmış olanlar yardımcı olun .
Kaçıncı gün test yapmaya başladınız ?
Kaçıncı gün pozitifi gördünüz ?
Benim bugün 10. Günüm çok silik çizgi var umutlanmak istemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum buraya yazmak istedim ..
Ondan önce test yapmışmıydın canim .14. Gun silik cizgi gormustum bende
Hayir yapmadim tüp bebekti benimki transferden sonra 9. Gun yapmistim. Asilamalarda test yapmadım adetini bekledim sagolsun bekletmedi 12. Gunde gelmisti adetimOndan önce test yapmışmıydın canim .
Anladım canim adet olucaksamda gecikmem insallah yaHayir yapmadim tüp bebekti benimki transferden sonra 9. Gun yapmistim. Asilamalarda test yapmadım adetini bekledim sagolsun bekletmedi 12. Gunde gelmisti adetim
Bnde hep oyle dua ettim olacaksam hemen oluyum gecikmesin diyeAnladım canim adet olucaksamda gecikmem insallah ya
Ya bu ay göğsüm çok farklı hiç dokunamiyorum adet zamanı gibi yan tarafları degilde ucu çok kötü aciyo . Bu beni çok umutlandırmıştı ..Bnde hep oyle dua ettim olacaksam hemen oluyum gecikmesin diye
Evet herseye anlam yukluyoruz malesef bende oyle yapiyodum ama iğnelerin etkisi olabiliyor neticede her zamanki rutin disinda vücuda bir cok hormon ilaci alınıyor elbet bi etkisi olacaktirYa bu ay göğsüm çok farklı hiç dokunamiyorum adet zamanı gibi yan tarafları degilde ucu çok kötü aciyo . Bu beni çok umutlandırmıştı ..
Bu kadar hamile kalınmaz yanı . 2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum . Sinirimden korunucam artıkEvet herseye anlam yukluyoruz malesef bende oyle yapiyodum ama iğnelerin etkisi olabiliyor neticede her zamanki rutin disinda vücuda bir cok hormon ilaci alınıyor elbet bi etkisi olacaktir
Ben iğneden 6 gün sonra test yaptım negatif çıktı acaba vücudum kabul mu etmediCann 13.cü güne kadar hep pozitif çıkıyor ilk günden beri yaptim hep silik te olsa pozitifti sonra negatif oldu
Yaptığın iğneye bide kişiden kişiye değişirBen iğneden 6 gün sonra test yaptım negatif çıktı acaba vücudum kabul mu etmedi
Chorriomon 5000 yaptırdımYaptığın iğneye bide kişiden kişiye değişir
Olabilir cnm normal Bünyen erken atmıştır.igneyi doğru yaptiysanChorriomon 5000 yaptırdım
Git bi kan ver canm 10 üzeride iğne degildirBenimde ignenin 13.gunu pozitif cikti silik bi cizgi bilemedim ignenin etkisi mi
Ilk ignemde dojtor 36 saat sonra dedi ikinci ignemde doktoru degistirdim.igneyi oldugum gece ve sonraki gece iliski sonrasinda gun aşırı dedi.benim bugun 13.gun sabah test yaptim silik bir ikinci cizgi vardi ama ignenin etkisimi bilemiyorum.Kizlar ctlatma ignesinden 36 sonra mi iliskiye girmek gerekli yoksa once mi anlamadim. Bir de iliski sonrasi nelere dikkst ettinix
Ilk ignemde 12.gun cizgi vardi 13.gun kayboldu.Yarin sabah tekrar test yapicam pozitif cikarsa kan testine gidicem insallhGit bi kan ver canm 10 üzeride iğne degildir
Merhaba ben 27 sinde çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Gün dayanamadım test yapayım dedim. Negatif çıktı acaba erken mi yaptım ondan mı oldu bende hiç pozitif çıkmadıda kişiden kişiye değişir ama yinede merak işteCann 13.cü güne kadar hep pozitif çıkıyor ilk günden beri yaptim hep silik te olsa pozitifti sonra negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?