Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gün test yapıp pozitifi gördünüz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CiciKedi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
180
145
18
35
Kızlar lütfen çatlatma iğnesi kullanmış olanlar yardımcı olun .
Kaçıncı gün test yapmaya başladınız ?
Kaçıncı gün pozitifi gördünüz ?
Benim bugün 10. Günüm çok silik çizgi var umutlanmak istemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum buraya yazmak istedim ..

Kızlar lütfen çatlatma iğnesi kullanmış olanlar yardımcı olun .
Kaçıncı gün test yapmaya başladınız ?
Kaçıncı gün pozitifi gördünüz ?
Benim bugün 10. Günüm çok silik çizgi var umutlanmak istemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum buraya yazmak istedim ..
14. Gun silik cizgi gormustum bende

Cann 13.cü güne kadar hep pozitif çıkıyor ilk günden beri yaptim hep silik te olsa pozitifti sonra negatif oldu

Hayir yapmadim tüp bebekti benimki transferden sonra 9. Gun yapmistim. Asilamalarda test yapmadım adetini bekledim sagolsun bekletmedi 12. Gunde gelmisti adetim
Anladım canim adet olucaksamda gecikmem insallah ya

Bnde hep oyle dua ettim olacaksam hemen oluyum gecikmesin diye
Ya bu ay göğsüm çok farklı hiç dokunamiyorum adet zamanı gibi yan tarafları degilde ucu çok kötü aciyo . Bu beni çok umutlandırmıştı ..

Ya bu ay göğsüm çok farklı hiç dokunamiyorum adet zamanı gibi yan tarafları degilde ucu çok kötü aciyo . Bu beni çok umutlandırmıştı ..
Evet herseye anlam yukluyoruz malesef bende oyle yapiyodum ama iğnelerin etkisi olabiliyor neticede her zamanki rutin disinda vücuda bir cok hormon ilaci alınıyor elbet bi etkisi olacaktir

Evet herseye anlam yukluyoruz malesef bende oyle yapiyodum ama iğnelerin etkisi olabiliyor neticede her zamanki rutin disinda vücuda bir cok hormon ilaci alınıyor elbet bi etkisi olacaktir
Bu kadar hamile kalınmaz yanı . 2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum . Sinirimden korunucam artık 😂

Kizlar ctlatma ignesinden 36 sonra mi iliskiye girmek gerekli yoksa once mi anlamadim. Bir de iliski sonrasi nelere dikkst ettinix

Kizlar ctlatma ignesinden 36 sonra mi iliskiye girmek gerekli yoksa once mi anlamadim. Bir de iliski sonrasi nelere dikkst ettinix
Ilk ignemde dojtor 36 saat sonra dedi ikinci ignemde doktoru degistirdim.igneyi oldugum gece ve sonraki gece iliski sonrasinda gun aşırı dedi.benim bugun 13.gun sabah test yaptim silik bir ikinci cizgi vardi ama ignenin etkisimi bilemiyorum.

Cann 13.cü güne kadar hep pozitif çıkıyor ilk günden beri yaptim hep silik te olsa pozitifti sonra negatif oldu
Merhaba ben 27 sinde çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Gün dayanamadım test yapayım dedim. Negatif çıktı acaba erken mi yaptım ondan mı oldu bende hiç pozitif çıkmadıda kişiden kişiye değişir ama yinede merak işte 😔

Back