• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi ne zaman ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Merhabalar, pcosum ve ilk defa doktora gebelik için gittim bana inofolic verdi, adet duzensizligim var bir yillik evliyim,haziranda 3 ayim dolacak ilac icin, ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama oldugunda doktora gitsem bana çatlatma iğnesi yapar mi? Hic bilgim yok bu konuda bana durumu anlatir msniz, nedir nasil olur hamilelik olur mi çatlatma iğnesi ile??

Merhabalar, pcosum ve ilk defa doktora gebelik için gittim bana inofolic verdi, adet duzensizligim var bir yillik evliyim,haziranda 3 ayim dolacak ilac icin, ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama oldugunda doktora gitsem bana çatlatma iğnesi yapar mi? Hic bilgim yok bu konuda bana durumu anlatir msniz, nedir nasil olur hamilelik olur mi çatlatma iğnesi ile??
En bastan beri doktor kontrolünde olmanlısın sanki yoksa siparişe göre vermez diye düşünüyorm kıytırık bi ilacı ble sn istiyosn diye yazmıyo geecekten ihtyac varsa yazıyolar

Back