Sebha_ 🌺 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 697 204 Salı 13:19 Konu Sahibi Sebha_ #21 asel1919 .!.: o ay tutmadı bu ay tekrar denedik 9. gündeyim bekliyorm bakalm Genişletmek için tıkla... Rabbimin izniyle inşallah tutar ikimizin de
asel1919 .!.: o ay tutmadı bu ay tekrar denedik 9. gündeyim bekliyorm bakalm Genişletmek için tıkla... Rabbimin izniyle inşallah tutar ikimizin de
Sebha_ 🌺 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 697 204 Salı 13:20 Konu Sahibi Sebha_ #22 Sevmuh .!.: Canım daha erken test yapmak için kan da bir 10-12 gün belli olur bende bu ayın 15inde iğne oldum acayip iştah açıklığı ve göğüs hassasiyeti vat Bi ara kimyasal gebelik geçirmiştim olamam ki göğüs hassasiyetiylr aynı Genişletmek için tıkla... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canim ine etkisini merak ettiğim için baktım aslında
Sevmuh .!.: Canım daha erken test yapmak için kan da bir 10-12 gün belli olur bende bu ayın 15inde iğne oldum acayip iştah açıklığı ve göğüs hassasiyeti vat Bi ara kimyasal gebelik geçirmiştim olamam ki göğüs hassasiyetiylr aynı Genişletmek için tıkla... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canim ine etkisini merak ettiğim için baktım aslında
S Sevmuh Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 31 9 30 Salı 13:22 Konu Sahibi Sebha_ #23 Canım bence kafanın bir köşesine at o merakı. Bizi en çok bitiren şey aslında merakımız