Evet iki çizgide koyu korktum ine yumurtayı mı çatlatmadi acaba diyeovülasyon pozitif derken pik mi?
İne etkisi gevdimi diye merak ettim negatif ti ovalasyon da pozitif olunca acaba catlamadimi diye korktumNormal hepsi. 14 gümden önce hiç bir testi yapmayın. Iğne bende 8 güne kadar pozitif veriyordu ama kimi arkadaşlarda hızla geçiyodu.
Kişiden kişiye değişir misBende merak ediyorum iğne etkisi nezaman geçiyor ben daha yaptırmadım Şuan letu kullanıyorum
Çok teşekkür ederimTest yapmayin :)
Kafaniz karisiyor boyle
İgne etkisi herkeste farklilik gösterir
Ben en son ki igne etkisini 6.gunde gecmis olarak gormustum
Panik yapilacak bisey yok
Her sey olabilir canimÇok teşekkür ederimovalasyon testi de ineden dolayı pozitif olabilirmi
Evet ya kafamı nekadar meşgul etsem de birinin gelip bebek varmı diye sorması herşeyi alt üst yapıyor canım bir buçuk yıldır istiyorum ilk ine denemem pco var geri şeyler hep normal hormon testleri tüpler eşimin sperm testi ama olmuyor Rabbim bizlerede nasip eder inşallah çok yorucu bir süreçHer sey olabilir canim
Psikolojik olarak kendini yipratma
Bu surec zaten yorucu noldu tuttu mu olacak mi diye dusunmek hep yoruyor
Testi 12-14 gun oncesi yapmamaya calis
Ben de cok yaptim boyle hem de kan bile vermistim sonuc hep husran oldu
Bekleyemiyoruz iste icimiz kayniyor
Bilirim o patavatsizlari uzaktada degillerdirEvet ya kafamı nekadar meşgul etsem de birinin gelip bebek varmı diye sorması herşeyi alt üst yapıyor canım bir buçuk yıldır istiyorum ilk ine denemem pco var geri şeyler hep normal hormon testleri tüpler eşimin sperm testi ama olmuyor Rabbim bizlerede nasip eder inşallah çok yorucu bir süreç
Hayır ineden sonra bişey önemedi canım folik asite devam et dedi sadece inofolik combi adıBilirim o patavatsizlari uzaktada degillerdir
Pco icin doktor inositol onerdi mi ya da takviye vs
İnofolik combi iyidirHayır ineden sonra bişey önemedi canım folik asite devam et dedi sadece inofolik combi adı
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimİnofolik combi iyidir
Hayirli haber al insallah canim
benim iğneden sonra 10.güne kadar çift koyu çizgi çıktı. çatlamıştı ben de korkmuştum acaba kist mi oldu diye hatta paylaşmıştımÇok teşekkür ederimovalasyon testi de ineden dolayı pozitif olabilirmi
Ayy içime su serptin çok teşekkür ederim sonucun ne oldu canım tutmuştur inşallahbenim iğneden sonra 10.güne kadar çift koyu çizgi çıktı. çatlamıştı ben de korkmuştum acaba kist mi oldu diye hatta paylaşmıştım
Canım daha erken test yapmak için kan da bir 10-12 gün belli olur bende bu ayın 15inde iğne oldum acayip iştah açıklığı ve göğüs hassasiyeti vat Bi ara kimyasal gebelik geçirmiştim olamam ki göğüs hassasiyetiylr aynıKızlar lütfen cevap verin normalmi erken gebelik negatif ovalasyon pozitif ineden sonra beşinci gün
o ay tutmadı bu ay tekrar denedik 9. gündeyim bekliyorm bakalmAyy içime su serptin çok teşekkür ederim sonucun ne oldu canım tutmuştur inşallah