Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi oldum. Beklemedeyim. 21mm bir yumurta ile vurundum diğerleri küçüktü 15-16Slm kızlar ilaç veya iğne kullanıp kaç yumurtanız gelisti vede catlatma iğnesi olduktan sonra kendiliğinden asilama işlemi olmadan gebe kalanınız oldumu ?
Selam ben iki kere çatlatma tedavisi gördüm ikisinde de ikişer tane gelişmiş yumurtalarım oldu ama başarılı sonuç alamadık bu ay rahim filmi çekildi iki tüpün uçları kapalı çıktı işlem sırasında açıldı aşılaya geçecektik filmde açıldı denilince bi kaç ay daha erteledik aşılamayıSlm kızlar ilaç veya iğne kullanıp kaç yumurtanız gelisti vede catlatma iğnesi olduktan sonra kendiliğinden asilama işlemi olmadan gebe kalanınız oldumu ?
Bende letu kullandım arkasına hemen gonal f kullandım 6 tane 17 mm ustu yumurtam vatdi asilama olacaktım çoğul gebekik riski çok yüksek olduğundan yapmadi doktorum kendiliğinden çatlar doğal deneyin dedi gecen çarşamba çok agrım sızım oldu doktoruma gittim 5 tanesi aynı anda çatlamış doktorum umutlu tutma olasılığı yüksek diyor salı günü randevum beta bakılcak bakalımBen bu ay klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi oldum. Beklemedeyim. 21mm bir yumurta ile vurundum diğerleri küçüktü 15-16
Anladım inşallah Allahim tez zmnda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder benim 3. Asilamam olucak ilk düşükle sonuçlandı 2. De Tuttu 3 yaşında oğlum var şimdi 3. Aşılamayı olacaktım fakat 3 ten fazla yumurta gelişince doktorum doğal deneyin dedi bende merak ediyorum ilaç veya iğne kullanıp asilama olmadan hamile kalan var mı diyeSelam ben iki kere çatlatma tedavisi gördüm ikisinde de ikişer tane gelişmiş yumurtalarım oldu ama başarılı sonuç alamadık bu ay rahim filmi çekildi iki tüpün uçları kapalı çıktı işlem sırasında açıldı aşılaya geçecektik filmde açıldı denilince bi kaç ay daha erteledik aşılamayı
Hadi ya Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bende beklemedeyim salı günü gidecem kontrole 6dan fazla yumurtam vardı 17 mm ustu kendiliğinden çatladı ama hiç belirtim yok gebelik gibi sizin belirti olmusmuydu ilk 2 haftaKlomen ardından çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamileyim canım
Bir arkadaşım da çatlama problemi vardı o mesela ilk çatlatma tedavisinde gebelik oldu. Probleme göre de değişiyor aslında bu iş nasip hepimize hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsinAnladım inşallah Allahim tez zmnda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder benim 3. Asilamam olucak ilk düşükle sonuçlandı 2. De Tuttu 3 yaşında oğlum var şimdi 3. Aşılamayı olacaktım fakat 3 ten fazla yumurta gelişince doktorum doğal deneyin dedi bende merak ediyorum ilaç veya iğne kullanıp asilama olmadan hamile kalan var mı diye
İğne ile bir yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi vurulacağım gün doktora gittim ki kendiliğinden çatlamış zaten. O ay gebe kaldım.Slm kızlar ilaç veya iğne kullanıp kaç yumurtanız gelisti vede catlatma iğnesi olduktan sonra kendiliğinden asilama işlemi olmadan gebe kalanınız oldumu ?
Benimde sıkıntım adet görmüyorum kendiliğinden doğal olarak da yunurta gelişmeyip çatlamıyor gebelik oluşmuyorBir arkadaşım da çatlama problemi vardı o mesela ilk çatlatma tedavisinde gebelik oldu. Probleme göre de değişiyor aslında bu iş nasip hepimize hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin![]()
Peki ilk hafta belirti yaşadınız mi benim hiç belirtim yok sadece ilk 3 gün yumurta catladiiginda kasik batmam oldu geçti benimde yumurtalarm kendiliğinden çatladı iğne vurulmadimİğne ile bir yumurtam gelişti. Çatlatma iğnesi vurulacağım gün doktora gittim ki kendiliğinden çatlamış zaten. O ay gebe kaldım.
Gebeliğe dair hiçbir belirti yaşamadım ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti. Normal adet olacakmış gibi hissedersin ya hep öyleydiPeki ilk hafta belirti yaşadınız mi benim hiç belirtim yok sadece ilk 3 gün yumurta catladiiginda kasik batmam oldu geçti benimde yumurtalarm kendiliğinden çatladı iğne vurulmadim
Anladım artık salı günü bana ya supriz olucak yada hüsran napalim artık Allah büyükGebeliğe dair hiçbir belirti yaşamadım ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti. Normal adet olacakmış gibi hissedersin ya hep öyleydi
İnşallah güzel bir sürpriz olurAnladım artık salı günü bana ya supriz olucak yada hüsran napalim artık Allah büyük
Inşallah 3 yaşında oğlum var ina kardeş istiyoruzİnşallah güzel bir sürpriz olur
Allah razı olsun, çok şişkinlşk ve kasıkta ağrım olmuştu ama iğnenin etkisiydi yani gebelikte belirti aramamak en iyisi. Yumurtanız baya fazlaymış benim 2 tane vardı biri 20 diğeri 16ydı. İnşallah tutunur hemen bebeğinizHadi ya Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bende beklemedeyim salı günü gidecem kontrole 6dan fazla yumurtam vardı 17 mm ustu kendiliğinden çatladı ama hiç belirtim yok gebelik gibi sizin belirti olmusmuydu ilk 2 hafta
Inşallah bnm için dua edin hamilelerin duası kabul olur derlerAllah razı olsun, çok şişkinlşk ve kasıkta ağrım olmuştu ama iğnenin etkisiydi yani gebelikte belirti aramamak en iyisi. Yumurtanız baya fazlaymış benim 2 tane vardı biri 20 diğeri 16ydı. İnşallah tutunur hemen bebeğiniz![]()
Evet ben suan yumurta catlatma İle hamıle kaldım 2 haftalıkSlm kızlar ilaç veya iğne kullanıp kaç yumurtanız gelisti vede catlatma iğnesi olduktan sonra kendiliğinden asilama işlemi olmadan gebe kalanınız oldumu ?
iğneden ne kadar süre sonra birliktelil oldu acaba ? benim dün 13:30 da iğne yapıldı.ovulasyonla takip ettim dün pikti şuan işteyim tekrar yaptım test renk biraz açılmış çatlama olmuş sanırım ama doktor 36 saat sonra deyince birliktelik olmadı daha. kaçırdım mı şuan ben ?Klomen ardından çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamileyim canım