çatlatma iğnesi kullanımı

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
116
39
26
çatlatma iğnesini kullanmak istiyorum hiç bir doktorum vermiyor kendim alıp kullansam olur mu bu şekilde kendi alıp kullanan var mı ?

çatlatma iğnesini kullanmak istiyorum hiç bir doktorum vermiyor kendim alıp kullansam olur mu bu şekilde kendi alıp kullanan var mı ?
Canım yumurta takibi olmadan yapamazsın bu iğneyi. Yumurtanın küçük veya çok büyük olduğu zamana denk getirirsen bir anlamı olmaz. Hem bakalım yumurtan oluşuyor mu ? Sakın böyle bir risk alıp hormonlarını bozma. Sonuçda iğnede bir hormon. Doktorundan yumurta takibi ve iğne iste çünkü öyleki iğnenim gününü bırak bir de saati oluyor.

demek ki doktorlar yumurtalarınızın sağlıklı çatladığını düsünüyor. neden gerek duyuyorsunuz ki siz?

Benim simdi eczaneden catlatma ignem geldi doktor yazdi ve asla kendi kafana göre alip vurma düsünsene 5 tane yumurtan büyümüs hepsi dölleniyor 5iz oluyor yada erkenden vuruyorsun hic alakasiz bir zamanda parana yazik olur kesinlikle doktorun bakmasi gerek

teşekkür ederim yapmadım zaten ama düşünmedim değil normal kolay birşey sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…