• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi-kanda hcg test

bitahanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
131
21
98
Samsun
Merhabalar..29haziran günün çatlatma iğnesi yapıldı bana.. öncesinde klomen kullandım.. Bu gün yani 7 temmuzda dayanamadım (adetim 17 sinde )gebelik testi yaptım 2.99 çıktı .. sizce umut var mı..

Merhabalar..29haziran günün çatlatma iğnesi yapıldı bana.. öncesinde klomen kullandım.. Bu gün yani 7 temmuzda dayanamadım (adetim 17 sinde )gebelik testi yaptım 2.99 çıktı .. sizce umut var mı..
Cnm bende catlatma ignesi yptim doktr kan testi istedj gunum gldgnde yptim 0.1 cikti ve butun umudum gtti adet gbi kanama gordum adet die umursamadm o sonuctan sonra iste adetten cikali 4 gun oldu dolap felan cektim agir seyler yptim orucluydum bide kanama grdum agrim oldu dr kan testi ypti israrla yok ddgm hlde ve sonucta 304 gebelik cikti ben şok oldum dr aradim bole bole oldu die oda bna gel bklm sagliklimi degilmi die bi yandn kan goruyorum zaten tekrar kan verdim deger dusuyr meger saglikli gebelik dglmis dusmus bidahada yapmadim test fln simdide afetim 6 gun gecikti adetin ikinci gunu negatif cknca gtmdm bisry yok die iste bugun 6.gunu olmamamin 27 temmuza kdr olmazsam doktra gtcm

Back