çatlatma iğnesi+ilişki sonrası ağrıların bir anda durması

haticenurrr

Rabbim sana hamd olsun
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
981
375
mrblar kızlar ,çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra ilişkide bulunduk. şeffaf çok fazla uzayan akıntıyı ilişkiden sonra gördük.yanlız iğneyi vurulduğum andan ilişkiye kadar olan şiddetli karın ve kasık ağrılarım bir anda tık diye kesildi şuan hiç yok bu iyiye mi kötüye mi işarettir?acaba döllenme mi olmuştur?

mehabala lütfen bana yadmcı olun adetımın 3 günü klolmene basladım ve 24 agıstosta catlatma gnesı vuruldum 25 26 27 taıhlerı aasında doktorum ılıskı verdı 9 eylule kadar adet olmadysan gel ded fakat ben 7 eylulde gıtım beta hcg testı yapıldı ve 13,25 cıktı doktorum zamandan 2 gun once yapıldı 9 da gel tekrar yapalım dedı bugunde yaptıdım 17,66 yukselmıs doktoum az yukselmıs dedı cuma gene kan veıcem sizce neden bu sekıl az yukselıyordur dıs gebelık yada erken hamılelkoldugu ıcınmı bu sekılde delırıcem lutfen aydımcı olun doktorum olumlu yada olumsuz bı sey demedı lutfen ayrdımcı olun

Kızlar merhaba;
Bende 26 ekımde ıgne oldum. Sızlerde durum nasıl. Benım ıgne olalı bugun 10. gun. Zaman gecmıyor. Bu 3. catlatma iğnem ılkınde kımyasal gebelık yasadım 2. tutmadı ınsallah bu tutar. Sol tarafımda 2 yumurtam gelısmıstı. Bu ıgne olan yumurtaların hepsını kesın catlatıyor mu. Lutfen bılgılerınızı benımle paylasın.

inşallah tutmustur canım. bende bu ay 3. iğneyi vurdurdum 5 gün oldu bekliyorum

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…