- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
Eğer silikte olsa bir şey görseydim verirdim. Ama zaten yarın bat olsa çıkardı bence testte yapsaydın aynı zamanda ama sen sabırlısın ya ben her an adet olacakmıyım korkusuna yaptım binde bir yanlış verir bu testlerCanım ben kan testi verdim saglik ocaginda cuma cikcakmis sonucu neden kan vermedin ben erken gebelik testine pek inanmiuorum
Ben evet acele etmek istemiorum canim 10 aydir deniyoruz çünküEğer silikte olsa bir şey görseydim verirdim. Ama zaten yarın bat olsa çıkardı bence testte yapsaydın aynı zamanda ama sen sabırlısın ya ben her an adet olacakmıyım korkusuna yaptım binde bir yanlış verir bu testler
Ben bu ay çok ümitliydim gerçekten hala da olacak gibi değilim iğne kist yapmışsa olabilir ama gebelikten ümidim kalmadı artıkBen evet acele etmek istemiorum canim 10 aydir deniyoruz çünkü
Senin adet günün normalde ne zamanBen bu ay çok ümitliydim gerçekten hala da olacak gibi değilim iğne kist yapmışsa olabilir ama gebelikten ümidim kalmadı artık
YarınSenin adet günün normalde ne zaman
Benim takvime göre 4 gün kaldı bakalm bekliyorum iste sonuç cok gec cikiyor
Aslında iğneden sonraki 14. Gün ya regl ya gebelik çıkıyor diyorlar çıkmazsa ve adet olunmazsa kiste döner diyorlar ama bilmiyorum işte benim hafta sonunda kadar oldu oldu yoksa durduk yere kist olursa o kötü neyse artıkBenim takvime göre 4 gün kaldı bakalm bekliyorum iste sonuç cok gec cikiyor
Evet yaa bakalim cnm sonucu yazarm ciktigndaAslında iğneden sonraki 14. Gün ya regl ya gebelik çıkıyor diyorlar çıkmazsa ve adet olunmazsa kiste döner diyorlar ama bilmiyorum işte benim hafta sonunda kadar oldu oldu yoksa durduk yere kist olursa o kötü neyse artık
Hamilesin canımKızlar slm. Elim ayağım titriyor. Bilgisi olan yazabilir mi Teste bi sorunda olabilir ama ilk 2 dakikada belirmeye başladı. Bugün yumurtlama gününüm 10. Günü gecesi. 11. Güne girmeye saatler kala yaptığım test
Gerçekten mi. Ayy çok heyecanlıyım. İnanamıyorum hala. Silik çıkınca test bozukta olabilir diye düşünüyoeum.Hamilesin canım
Yok yok değil sonra bi test daha yap istersen gecikme oluncadakan ver hayırlı olsunGerçekten mi. Ayy çok heyecanlıyım. İnanamıyorum hala. Silik çıkınca test bozukta olabilir diye düşünüyoeum.
Allah razı olsun. Gönlüne göre versin inşallah. Gecikmeyi bilemiyorum. Çünkü adetim düzensiz. Ovulasyon testine göre bugün çatlamanın 10. Günüydü işte. Cuma günü test veririmYok yok değil sonra bi test daha yap istersen gecikme oluncadakan ver hayırlı olsun
Cnm kan testim negatifYok yok değil sonra bi test daha yap istersen gecikme oluncadakan ver hayırlı olsun
Hadi ya ben de bugün adet oldum leke leke başladı sökülürCnm kan testim negatif
Dün çok ağladım bende her ay takmayacağım diyorum ama öyle olmuyor malesefCnm kan testim negatif
Allah razı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahAllah razı olsun. Gönlüne göre versin inşallah. Gecikmeyi bilemiyorum. Çünkü adetim düzensiz. Ovulasyon testine göre bugün çatlamanın 10. Günüydü işte. Cuma günü test veririm
Hadi ya ben de bugün adet oldum leke leke başladı sökülür
Cnm senn ilk cocugunmuyduDün çok ağladım bende her ay takmayacağım diyorum ama öyle olmuyor malesef
Allah razı olsun canım. Rabbim sana da tez zamanda bu müjdeyi nasip etsinAllah razı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah